Κυριακή 5 Φεβρουαρίου 2017

Απειλούν με απεργιακά μέτρα στο λιμάνι.Υπόμνημα από τους μεταφορείς προς τους διαχειριστές

Share this:

Συνάντηση με τους ιδιώτες διαχειριστές του λιμανιού της Λεμεσού θα έχει την ερχόμενη Δευτέρα, αντιπροσωπεία των μεταφορέων Α. Αυτό αποφασίστηκε χθες σε έκτακτη γενική συνέλευση που πραγματοποιήθηκε στη Λεμεσό. 

Οι μεταφορείς ζητούν απαντήσεις για την ταλαιπωρία που υφίστανται τις τελευταίες μέρες και ετοίμασαν υπόμνημα με εισηγήσεις, το οποίο θα κατατεθεί ενώπιον των διαχειριστών του λιμανιού. 

«Η απόφαση που έχει ληφθεί είναι όπως ετοιμάσουμε ένα υπόμνημα με όλες τις παραλείψεις και ελλείψεις που παρουσιάστηκαν στη διαδικασία εξυπηρέτησης των μελών μας στο λιμάνι και τη Δευτέρα θα συναντηθούμε με τους νέους διαχειριστές του λιμανιού, θα τους μεταφέρουμε όλα αυτά για να μας δώσουν απαντήσεις», δήλωσε ο κεντρικό οργανωτικός γραμματέας της ΠΟΒΕΚ στη Λεμεσό, Κυριάκος Μουστάκας. 

Σύμφωνα με τους μεταφορείς, η καθυστέρηση στο τερματικό εμπορευματοκιβωτίων, παρατηρείται λόγω της σύγχυσηω στα προγράμματα που εφαρμόζει η εταιρεία και που είναι διαφορετικά με αυτά που χρησιμοποιούνταν παλαιότερα, με αποτέλεσμα να καθυστερεί ο εντοπισμός εμπορευματοκιβωτίων, ενώ έχει καταγραφεί και περιστατικό κατά το οποίο μεταφορέας παρέλαβε λάθος εμπορευματοκιβώτιο. 

«Προβλήματα εντοπίζονται και στο διαχωρισμό των χώρων που τοποθετούνται τα εμπορευματοκιβώτια, με σύγχυση στο πού βρίσκονται τα κενά και πού τα γεμάτα και το κόστος αυτής της καθυστέρησης βρίσκεται πάνω στους μεταφορείς», εξήγησε ο κ. Μουστάκας.

Όπως ανέφερε ο κ. Μουστάκας, ανάλογα με τις απαντήσεις των διαχειριστών θα αποφασιστούν και τα επόμενα βήματα, χωρίς να αποκλείεται το ενδεχόμενο της απεργίας. Οι απαντήσεις των διαχειριστών θα συζητηθούν την ερχόμενη Τρίτη το βράδυ σε νέα έκτακτη γενική συνέλευση των μεταφορέων, στη Λεμεσό. 



Πηγή: http://ift.tt/2kATvWB

February 04, 2017 at 09:37PM

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ » ΚΥΠΡΟΣ : Α ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ : ΠΛΕΪΟΦ : ΟΜΙΛΟΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ » ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ » 2η Κατηγορία

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ/ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ » ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ » Κύπρος