Τρίτη 28 Φεβρουαρίου 2017

Έφοδος της αστυνομίας σε διαμέρισμα στη Λεμεσό… Έπιασαν 23χρονο για μαχαιρώματα

Share this:

Χειροπέδες στον 23χρονο που μπούκαρε το βράδυ της Παρασκευής στο υπνοδωμάτιο του αδελφού του στη Λεμεσό και μαχαίρωσε με σουγιά φίλο του – Καταζητείτο στη βάση εντάλματος – Έφοδος της αστυνομίας σε διαμέρισμα στη Λεμεσό – Υπό κράτηση για περίοδο 6 ημερών

Στα χέρια των μελών του ΤΑΕ Λεμεσού έπεσε χθες βράδυ ο 23χρονος, ομογενής από τη Γεωργία, ο οποίος καταζητείτο αφού το βράδυ της Παρασκευής μπούκαρε στο υπνοδωμάτιο του 20χρονου αδελφού του κα πτυσσόμενο σουγιά επιτέθηκε σε φιλικό του πρόσωπο που βρισκόταν εκεί, τραυματίζοντας τον στον αριστερό ώμο.

Ο 23χρονος, που είναι καλά γνωστός στις αρχές και θεωρήθηκε από την αστυνομία ως επικίνδυνο πρόσωπο, συνελήφθη χθες βράδυ μετά από έφοδο της αστυνομίας σε διαμέρισμα που βρίσκεται στην τουρκοκυπριακή συνοικία, στα πλαίσια συντονισμένης επιχείρησης που στήθηκε κατόπιν αξιολόγησης σχετικών πληροφοριών.

Ο νεαρός συνελήφθη και τέθηκε υπό κράτηση για περίοδο έξι ημερών. Ανακρινόμενος δεν παραδέχτηκε ότι μαχαίρωσε με σουγιά τον φίλο του αδελφού του.

Σημειώνεται ότι πριν από μερικές μέρες, στο αυτοκίνητο του 23χρονου είχαν εντοπιστεί μαχαίρια και άλλα αιχμηρά αντικείμενα, ωστόσο ο ίδιος είχε προλάβει να διαφύγει της σύλληψης.



Πηγή: http://ift.tt/2lSOWoO

February 28, 2017 at 05:41PM

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ » ΚΥΠΡΟΣ : Α ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ : ΠΛΕΪΟΦ : ΟΜΙΛΟΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ » ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ » 2η Κατηγορία

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ/ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ » ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ » Κύπρος