Τρίτη 28 Φεβρουαρίου 2017

Η Ομόνοια απαντά στην Θύρα 9

Share this:

Η Ομόνοια μέσω ανακοίνωσης που εξέδωσε απαντά στην Θύρα 9 για τις κατηγορίες και κυρίως στις απειλές των Οργανωμένων οπαδών των πρασίνων. 

Η ανακοίνωση:

Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΟΜΟΝΟΙΑΣ εκφράζει τη λύπη του για τη στάση της Θύρας 9 και τη συνειδητή δημιουργία κλίματος έντασης και διχόνοιας σε μια τόσο κρίσιμη καμπή του πρωταθλήματος.

Επαναλαμβάνουμε τη θέση μας ότι οι απειλές, οι εκβιασμοί και τα τελεσίγραφα ουδέποτε προσέφεραν οποιαδήποτε διέξοδο στην προσπάθεια επίλυσης προβλημάτων. 

Το Διοικητικό Συμβούλιο, απέδειξε έμπρακτα ότι μέλημά του ήταν η διαμόρφωση μιας υγιούς σχέσης με τους φιλάθλους και ειδικά τους οργανωμένους. 

Έκανε τολμηρά και ειλικρινή βήματα για το καλό του συλλόγου, κάνοντας αποδεκτά αρκετά αιτήματα των οργανωμένων φιλάθλων, όπως η παραχώρηση εισιτηρίων και το δικαίωμα πώλησης προϊόντων της Θύρας 9 στο βόρειο πέταλο. 

Αυτά που δεν θα γίνουν ποτέ αποδεκτά είναι τα τελεσίγραφα και οι εκβιασμοί. 

Η στήριξη προς τα δυο μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου, τα οποία πρόσφεραν πολύχρονες υπηρεσίες, είναι δεδομένη και η ευθύνη είναι συλλογική.

Με λύπη διαπιστώνουμε ότι η θέληση για συνεργασία και ενότητα δεν είναι αμφίδρομη. 

Δυστυχώς, σε μια δύσκολη ώρα, αντί να επικρατεί ο διάλογος και ο αλληλοσεβασμός, επιλέγεται ο δρόμος της απειλής και της δημόσιας αντιπαράθεσης. Φαίνεται ότι η καλή θέληση εκλαμβάνεται ως αδυναμία.

Το τελευταίο που έχει ανάγκη ο σύλλογος αυτή τη στιγμή είναι ανεύθυνες ενέργειες που να δυσχεράνουν περαιτέρω την οικονομική και αγωνιστική του κατάσταση.

Θυμίζουμε ότι η λέξη ΟΜΟΝΟΙΑ, δείχνει την αντίθεσή της προς τον διχασμό και τη διάσπαση.

Συνεχίζοντας την πάγια πολιτική του συλλογου, καλούμε την υστατη σε διάλογο τη Θύρα 9 για το καλό της ΟΜΟΝΟΙΑΣ και μόνο. 

Σε διαφορετική περίπτωση, το Διοικητικό Συμβούλιο είναι αποφασισμένο να λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα προκειμένου να προστατεύσει την ομάδα.



Πηγή: http://ift.tt/2m3PIBJ

February 28, 2017 at 07:45PM

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ » ΚΥΠΡΟΣ : Α ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ : ΠΛΕΪΟΦ : ΟΜΙΛΟΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ » ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ » 2η Κατηγορία

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ/ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ » ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ » Κύπρος