Τρίτη 28 Φεβρουαρίου 2017

Σοβαρά επεισόδια στον αγώνα Απόλλων- ΑΠΟΕΛ

Share this:

Στο ίδιο έργο θεατές για ακόμη μια φορά οι κάτοικοι της γύρω περιοχής του Τσιρείου σταδίου, που έβλεπαν χθες βράδυ τις περιουσίες τους να κινδυνεύουν από μερίδα οπαδών, οι οποία επιδιδόταν σε ένα ανελέητο πετροπόλεμο με τους αστυνομικούς έξω από το γήπεδο , μετά το αγώνα Απόλλωνα ΑΠΟΕΛ.

Δύο οπαδοί του ΑΠΟΕΛ κατέληξαν στο νοσοκομείο με εγκαύματα ενώ ένας αστυνομικός τραυματίστηκε από πέτρα

Οι δύο οπαδοί του ΑΠΟΕΛ δέχτηκαν φωτοβολίδα που ρίφθηκε από οπαδούς του Απόλλωνα Η αστυνομία διερευνά κατά πόσο ρίφθηκε με τη χρήση πιστολιού

Οι εξελίξεις προκαλούν για άλλη μία φορά ερωτήματα για τις συνθήκες κάτω από τις οποίες πιστόλι και φωτοβολίδες πέρασαν στο γήπεδο

Μιλώντας στην εκπομπή μέρα μεσημέρι, ο εκπρόσωπος τύπου της αστυνομίας Ανδρέας Αγγελίδης, απέδωσε την μεταφορά των αντικειμένων εντός του αγωνιστικού χώρου στις εγκαταστάσεις των γηπέδων.

 «Εκείνο που ήθελαν να τονίσω κύριε Κυριάκου είναι ότι έχοντας υπόψη και τις κτηριακές εγκαταστάσεις των γηπέδων αλλά και του Τσιρείου σταδίου, όντως υπάρχουν προβλήματα όσον αφορά τους ελέγχους τους οποίους γίνονται για να γίνεται καλύτερος και αποτελεσματικότερος έλεγχος,» ανέφερε ο Ανδρέας Αγγελίδης, Εκπρόσωπος  Τύπου της Αστυνομίας.

Έκπληξη για τις δηλώσεις του εκπροσώπου τύπου της αστυνομίας εξέφρασε ο Πρόεδρος του ΓΣΟ, Νεοκλής Θωμά. Μιλώντας στον Αnt1, ο πρόεδρος του ΓΣΟ, ανέφερε πως οι κτηριακές εγκαταστάσεις, ειδικά του Τσιρείου Σταδίου έγιναν κατ’ υπόδειξη της αστυνομίας.

Ο πρόεδρος του ΓΣΟ κ. Νεοκλής Θωμά ανέφερε πως «Οι στιούαρτ έχουν αναλάβει κάποιου είδους έλεγχο, πλην όμως οι στιούαρτ δεν έχουν τη δυνατότητα να προχωρήσουν σε σωματική έρευνα κάποιου, εκείνοι που έχουν την ευθύνη είναι η αστυνομία , εάν η αστυνομία αδύνατα να το κάμει πρέπει να το δηλώσει και να μην ρίχνει την ευθύνη στις εγκαταστάσεις. Αν θέλει κάποιες αλλαγές στις εγκαταστάσεις να το ζητήσει από τις αρμόδιες αρχές να γίνουν πως θέλει γιατί τότε που έγιναν ήταν με δική τους υπόδειξη»

Η Αστυνομία θα μελετήσει το βίντεο από το κλειστό κύκλωμα του γηπέδου σε μια προσπάθεια να εντοπίσει το πρόσωπο που εκτόξευσε τη φωτοβολίδα. Παράλληλα έχει προβεί σε συλλήψεις τριών προσώπων .Δύο από τα τρία πρόσωπα τέθηκαν υπό τετραήμερη κράτηση ενώ το τρίτο πρόσωπο ηλικίας 35 ετών θα παρουσιαστεί ενώπιον δικαστηρίου στις 20 Μαρτίου για να του επιβληθεί ποινή.



Πηγή: http://ift.tt/2m2WQOA

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ » ΚΥΠΡΟΣ : Α ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ : ΠΛΕΪΟΦ : ΟΜΙΛΟΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ » ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ » 2η Κατηγορία

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ/ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ » ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ » Κύπρος