Τρίτη 28 Φεβρουαρίου 2017

Ο Ιντέγε ανακοίνωσε το «αντίο» του! (pic)

Share this:

Ούτε ο Ολυμπιακός, ούτε η Τιανγίν Τέντα αλλά ο ίδιος ο Μπράουν Ιντέγε ανακοίνωσε μέσω facebook την οριστικοποίηση της μεταγραφής του στον κινεζικό σύλλογο. Επιβεβαιώνουν και τα ΜΜΕ της πατρίδας του.

Οριστικά παρελθόν από τον Ολυμπιακό, έστω και στο φινάλε της μεταγραφικής περιόδου στην Κίνα, αποτελεί πλέον ο Μπράουν Ιντέγε. Ο Νιγηριανός επιθετικός επιβεβαίωσε ότι το πρωί της Τετάρτης θα βρίσκεται στην ασιατική χώρα προκειμένου να υπογράψει το συμβόλαιό του με την Τιανγίν Τέντα και ακολούθως να ανακοινωθεί επίσημα.

Ήδη τα ΜΜΕ της πατρίδας του αναφέρουν ότι η μεταγραφή είναι τελειωμένη και πως η Τέντα πρόλαβε οριακά να τον δηλώσει στην ομοσπονδία της χώρας λίγο πριν εκπνεύσει η μεταγραφική περίοδος του Φεβρουαρίου στην Ασία. Όπως τονίζουν οι Νιγηριανοί, η μεταγραφή καθυστέρησε επειδή η Τέντα δεν είχε χώρο για άλλους ξένους στο ρόστερ της και προκειμένου να «δημιουργηθεί» άφησε εκτός λίστας τον Γκαμπονέζο Μαλίκ Εβουνά. Μάλιστα, δίνουν και τη λεπτομέρεια ότι ο 28χρονος σέντερ φορ θα πάρει τη φανέλα με τον αριθμό 39.

Λίγη ώρα μετά, ο ίδιος ο Ιντέγε επιβεβαίωσε τα ρεπορτάζ των συμπατριωτών του με μια ανάρτησή του στα social media, με την οποία ευχαριστεί και αποχαιρετά τον Ολυμπιακό και τον κόσμο του.



Πηγή: http://ift.tt/2mBhAuI

February 28, 2017 at 07:32PM

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ » ΚΥΠΡΟΣ : Α ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ : ΠΛΕΪΟΦ : ΟΜΙΛΟΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ » ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ » 2η Κατηγορία

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ/ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ » ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ » Κύπρος