Τρίτη 28 Φεβρουαρίου 2017

Ποιος είναι ο πιο αγαπητός Υπουργός;

Share this:

Τις απόψεις των πολιτών για τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, τους Υπουργούς και το κυβερνητικό έργο, τέσσερα χρόνια μετά την ανάληψη της Προεδρίας από τον Νίκο Αναστασιάδη και έναν χρόνο πριν από τις επόμενες Προεδρικές Εκλογές, καταγράφει μεγάλη δημοσκόπηση της «Σημερινής», την οποία πραγματοποίησε το IMR/Πανεπιστήμιο Λευκωσίας.

Ο Υπουργός Άμυνας Χριστόφορος Φωκαΐδης συγκεντρώνει τις περισσότερες θετικές απόψεις από τους πολίτες, με ποσοστό 71%. Ακολουθεί ο Υπουργός Ενέργειας Γιώργος Λακκοτρύπης με 69% και ο Υπουργός Γεωργίας Νίκος Κουγιάλης με 64%. Ο Υπουργός με το πιο «καυτό» χαρτοφυλάκιο της τετραετίας, ο Χάρης Γεωργιάδης, έρχεται τέταρτος, συγκεντρώνοντας 63% θετικές γνώμες. Ακολουθεί ο Υπουργός Παιδείας Κώστας Καδής με 62%, ο Υπουργός Εξωτερικών Ιωάννης Κασουλίδης με 61% και η Υπουργός Εργασίας Ζέτα Αιμιλιανίδου με 59%.

Πιο χαμηλά ποσοστά θετικών γνωμών έχουν ο Υπουργός Υγείας Γιώργος Παμπορίδης με 56% και ο Υπουργός Μεταφορών Μάριος Δημητριάδης με 53%. Ο Υπουργός Εσωτερικών Σωκράτης Χάσικος πιάνει τη βάση με 50%, ενώ… απροβίβαστος μένει ο Υπουργός Δικαιοσύνης Ιωνάς Νικολάου με 45% θετικές γνώμες. Στην κλίμακα αξιολόγησης του έργου τους από το 1 με άριστα το 10, την πρωτιά μοιράζονται οι Χριστόφορος Φωκαΐδης και Γιώργος Λακκοτρύπης με 6,4, ενώ τις τελευταίες θέσεις καταλαμβάνουν οι Μάριος Δημητριάδης και Σωκράτης Χάσικος με 5,1 και ο Ιωνάς Νικολάου με 4,8.



Πηγή: http://ift.tt/2lSqOTl

February 28, 2017 at 04:13PM

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ » ΚΥΠΡΟΣ : Α ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ : ΠΛΕΪΟΦ : ΟΜΙΛΟΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ » ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ » 2η Κατηγορία

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ/ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ » ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ » Κύπρος