Τρίτη 28 Φεβρουαρίου 2017

Ενώπιον Δικαστηρίου ΒΒ δύο άνδρες για ναρκωτικά και όπλα

Share this:

Στις 31 Μαρτίου θα παρουσιαστούν ενώπιον του Δικαστηρίου των Βρετανικών Βάσεων Δεκέλειας δύο άνδρες από τη Ξυλοτύμπου.

Οι δυο, εντοπίστηκαν την Τρίτη 21 Φεβρουαρίου σε εγκαταλελειμμένη φάρμα στην Ορμήδεια και φέρεται να είχαν στην κατοχή τους ένα περίπου κιλό κάνναβης, δύο κυνηγετικά όπλα και άλλα παράνομα αντικείμενα.

Οι δύο άνδρες παρουσιάστηκαν την περασμένη Τρίτη ενώπιον του Δικαστηρίου των Βρετανικών Βάσεων, το οποίο εξέδωσε εναντίον τους διάταγμα επταήμερης κράτησης.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, σήμερα έληξε το διάταγμα κράτησης των δύο ανδρών, οι οποίοι παρουσιάστηκαν εκ νέου ενώπιον του Δικαστηρίου και αφού κατηγορήθηκαν αφέθηκαν ελεύθεροι υπό όρους. Συγκεκριμένα, κατέθεσαν χρηματική εγγύηση ύψους τριών χιλιάδων ευρώ ο ένας και χίλια ευρώ δεύτερος, παρέδωσαν όλα τα ταξιδιωτικά τους έγγραφα και θα παρουσιάζονται δύο φορές την εβδομάδα στον Αστυνομικό Σταθμό των Βρετανικών Βάσεων Δεκέλειας.

Οι κατηγορίες που αντιμετωπίζουν οι δύο άνδρες αφορούν παράνομη κατοχή πράσινης ξηρής φυτικής ύλης κάνναβης με σκοπό την εμπορία σε άλλα πρόσωπα, παράνομη κατοχή περιουσίας που πιστεύεται ότι είναι κλοπιμαία, παράνομη κατοχή πυροβόλου όπλου με κομμένες κάννες, παράνομη κατοχή καπνογόνου, παράνομη κατοχή μίας σφαίρας 9 μιλιμέτρων και παράνομη κατοχή απαγορευμένων μέσων παγίδευσης άγριων πτηνών.

Σημειώνεται ότι η Αστυνομία αναμένει το αποτέλεσμα των εργαστηριακών εξετάσεων από τα δύο κυνηγετικά όπλα κατά πόσον δηλαδή είχαν χρησιμοποιηθεί σε εγκλήματα εκτός των Βρετανικών Βάσεων.

Πηγή: ΚΥΠΕ 



Πηγή: http://ift.tt/2m3KDcE

February 28, 2017 at 07:46PM

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ » ΚΥΠΡΟΣ : Α ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ : ΠΛΕΪΟΦ : ΟΜΙΛΟΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ » ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ » 2η Κατηγορία

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ/ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ » ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ » Κύπρος