Τρίτη 28 Φεβρουαρίου 2017

Τρομακτική αποκάλυψη: Να με πόσα χιλιόμετρα πήγαινε για ώρα η φονική Πόρσε!

Share this:

Σύμφωνα με τα στοιχεία από τις κάμερες του αυτοκινητόδρομου, η μοιραία Porsche φαίνεται να είχε αναπτύξει υπερβολική ταχύτητα πολλή ώρα πριν το δυστύχημα.

Οι κάμερες διαχείρισης της κυκλοφορίας έχουν καταγράψει την Porsche να κινείται με 250 χλμ/ώρα, όχι σε ένα αλλά πολλά σημεία του αυτοκινητόδρομου. Συνέχεια παρακάτω:

Ωστόσο, για άγνωστο λόγο, ουδείς από τους αυτούς που διαχειρίζονται τις κάμερες θεώρησε καλό να ειδοποιήσει την Τροχαία, αν και είθισται να γίνεται αυτό αν διαπιστωθεί πως κάποιος οδηγός σε τέτοιους αυτοκινητόδρομους κινείται με τρόπο που θέτει σε κίνδυνο την ασφάλεια των υπολοίπων οδηγών.

Νέο στοιχείο για το τροχαίο -Τι δείχνουν οι κάμερες της Εθνικής για την πορεία της Porsche

Την ίδια στιγμή επιβεβαιώνεται από διασταυρούμενες πληροφορίες πως τα λάστιχα της Porsche ήταν χιονολάστιχα, κάτι που σημαίνει πως δεν ενδείκνυνται για τόσο υψηλές ταχύτητες, μια και ο συγκεκριμένος τύπος ελαστικών έχει χαμηλότερο δείκτη ταχύτητας από τα κανονικά.

Σύμφωνα πάντα με τις ίδιες πηγές το οδόστρωμα στο σημείο της τραγωδίας αλλά και πριν από αυτό δεν ήταν βρεγμένο, κάτι που αν όντως ιχύει, αποκλείει την υδρολίσθηση σαν πιθανή αιτία απώλειας ελέγχου του αυτοκινήτου.

Πηγή: http://ift.tt/19trNAR

Διαβάστε επίσης στο Youweekly.gr:

Τα μπινελίκια της Ελένης Μενεγάκη σε συνεργάτη της! Από τα νεύρα της πήγε άρον άρον σε διαφημίσεις!

Αυτό δεν το περιμέναμε! Με ποια διάσημη του Survivor έχει σχέση ο Γιώργος Αγγελόπουλος-Η αποκάλυψη στην Ελένη Μενεγάκη που μας σόκαρε…

Αποκαλύψεις στο Πρωινό! «Κάρφωσαν» πασίγνωστο ζευγάρι που πλακώθηκε έξω από ταβέρνα για… λίγη βενζίνη!



Πηγή: http://ift.tt/2m9grgC

February 28, 2017 at 06:35PM

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ » ΚΥΠΡΟΣ : Α ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ : ΠΛΕΪΟΦ : ΟΜΙΛΟΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ » ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ » 2η Κατηγορία

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ/ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ » ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ » Κύπρος