Τρίτη 28 Φεβρουαρίου 2017

Συμφωνία μεταξύ BookYourWeddingDay.com & του τουριστικού κολοσσού TUI UK

Share this:

Τονωτική ένεση αναμένεται να δώσει στον εισερχόμενο γαμήλιο τουρισμό η συμφωνία-σταθμός που υπέγραψαν η TUI UK, ένας από τους μεγαλύτερους τουριστικούς κολοσσούς παγκοσμίως, και το BookYourWeddingDay.com, η κυπριακών συμφερόντων καινοτόμα διεθνής διαδικτυακή πλατφόρμα άμεσης κράτησης ημερομηνίας για τέλεση πολιτικού γάμου. 

Το συμβόλαιο-σταθμός μεταξύ TUI UK και BookYourWeddingDay.com, έχει διάρκεια τριών ετών, με ημερομηνία έναρξη την 1η Μαρτίου 2017. Στα πλαίσια της σημαντικής αυτής συνεργασίας, η πλατφόρμα του BookYourWeddingDay.com θα χρησιμοποιείται από τον Βρετανικό όμιλο ταξιδίων μέσω των συστημάτων που ακολουθεί, ενδυναμώνοντας το γαμήλιο τουριστικό ρεύμα προς την Κύπρο και την Ελλάδα, μέσω μιας αυτοματοποιημένης και απλοποιημένης διαδικασίας. Η εξέλιξη αυτή, δίνει ανταγωνιστικό πλεονέκτημα στις δύο χώρες καθώς οι κρατήσεις γάμων θα γίνονται άμεσα, χωρίς την αναμονή εβδομάδων για την επικύρωση διαθεσιμότητας της ημερομηνίας διεξαγωγής της γαμήλιας τελετής, λόγω γραφειοκρατικών διαδικασιών που αποτελούσαν τροχοπέδη για όσους επιθυμούσαν να τελέσουν τον πολιτικό τους γάμο στο εξωτερικό. Παράλληλα οι ενδιαφερόμενοι θα μπορούν να επιλέξουν τον ιδανικό γι' αυτούς χώρο για να επισφραγίσουν ειδυλλιακά μια από της σημαντικότερες ημέρες της ζωής τους. 

Για σκοπούς εκπαίδευσης των λειτουργών ταξιδιού της TUI UK, στελέχη της πλατφόρμας BookYourWeddingDay.com, βρίσκονται ήδη στο Ηνωμένο Βασίλειο, και συγκεκριμένα στο κέντρο εξυπηρέτησης πελατών της εταιρείας στην Ουαλία, προετοιμάζοντας το έδαφος για την έναρξη των κρατήσεων.

Αναφερόμενη στην επίτευξη συμφωνίας με τη TUI UK η εμπνεύστρια και Διευθύνουσα Σύμβουλος της πλατφόρμας BookYourWeddingDay.com κα. Μαρία Ευριπίδη δήλωσε: «Αυτή η συνεργασία είναι για εμάς ένας σταθμός-ορόσημο για την εξέλιξη της πλατφόρμας, αλλά και μια σημαντική ψήφος εμπιστοσύνης για τη σημαντικότητα και στρατηγική δυναμική που προσφέρει στην ανάπτυξη του γαμήλιου τουρισμού. Η πλατφόρμα αποτελεί ένα χρήσιμο εργαλείο για όλους τους εμπλεκόμενους φορείς και παράλληλα ενισχύει τις προσπάθειες για τοποθέτηση της Κύπρου στις πρώτες θέσεις στον παγκόσμιο χάρτη του γαμήλιου τουρισμού. Η πλειοψηφία των Δήμων που ασχολούνται με τον γαμήλιο τουρισμό, έχουν ήδη ενταχθεί στο σύστημα αυτό και βρίσκονται σε συνεργασία μαζί μας καθώς αναγνωρίζεται το πλεονέκτημα που προσδίδει η πλατφόρμα στην ανάπτυξη του γαμήλιου τουρισμού, με αλυσιδωτά οικονομικά οφέλη τόσο στις τοπικές επιχειρήσεις, όσο και στην ευρύτερη οικονομία».



Πηγή: http://ift.tt/2m9Jn83

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ » ΚΥΠΡΟΣ : Α ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ : ΠΛΕΪΟΦ : ΟΜΙΛΟΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ » ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ » 2η Κατηγορία

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ/ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ » ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ » Κύπρος