Κυριακή 5 Φεβρουαρίου 2017

Έφεση από την ΑΕΖ....Δεν είναι έτσι τα πράγματα

Share this:

Ο Χρίστος Χρίστου εκ μέρους της ΑΕΖ μίλησε στην Cytavision μετά το τέλος του αγώνα με την ΑΕΛ και  είπε πολλά γύρο από το  θέμα του αγώνα με  το ΑΠΟΕΛ  και του στοιχήματος και είπε  πολλά και σημαντικά. 

"Στον κόσμο βγήκε έξω ότι το παιχνίδι παίχθηκε να μπουν 5 γκολ στο πρώτο ημίχρονο. Δεν είναι έτσι τα πράγματα. Διάβασα την έκθεση της UEFA. Λέει ξεκάθαρα ότι στα τελευταία 15 λεπτά του παιχνιδιού με το ΑΠΟΕΛ, οι παίκτες του στοιχήματος πόνταραν να μπει ακόμα ένα γκολ. Νομίζω ήταν λογικό να ποντάρουν να μπει ακόμα ένα γκολ. Είναι μόνο ενδείξεις, δεν είναι αποδείξεις. Την Δευτέρα θα κάνουμε έφεση γιατί είμαστε καθαροί σαν συμβούλιο και ποδοσφαιριστές, είμαστε όλοι καθαροί. Θα το παλέψουμε και πιστεύω στο τέλος θα δικαιωθούμε". 

Για την απόφαση να γίνει έφεση: "Την Δευτέρα δικαιούμαστε να κάνουμε έφεση και θα την κάνουμε. Όσο για τις 50 χιλιάδες, ήδη έπρεπε να μας δοθούν 30 χιλιάδες για τα τηλεοπτικά αλλά μας τα έκοψαν έτσι απλά. Θα κάνουμε έφεση. Είμαστε καθαροί, να ελέγξουν τους λογαριασμούς μας. Είμαστε εδώ επειδή αγαπάμε την ΑΕΖ, ήμασταν πάντα με την ΑΕΖ. Είμαστε καθαροί και θα το παλέψουμε".



Πηγή: http://ift.tt/2jPTJ82

February 04, 2017 at 09:38PM

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ » ΚΥΠΡΟΣ : Α ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ : ΠΛΕΪΟΦ : ΟΜΙΛΟΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ » ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ » 2η Κατηγορία

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ/ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ » ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ » Κύπρος