Κυριακή 19 Φεβρουαρίου 2017

Αύριο το τέταρτο Duel του Rising Star

Share this:

Με αγωνία αναμένεται η αυριανή τέταρτη μεγάλη μονομαχία του ανατρεπτικού talent show του Αντεννα Rising star. Η μονομαχία που θα αρχίσει στις 9 το βράδυ θα είναι αυτή τη φορά , μεταξύ της Δέσποινας Βανδής και του Κώστα Μακεδόνα .

Είναι η δεύτερη μονομαχία μεταξύ των δύο κριτών και θα έχει πολύ μεγάλο ενδιαφέρων καθώς η Δέσποινα Βανδή θα κλιθεί να κάνει την ανατροπή μετά την πρώτη μονομαχία που δεν είχε και τα καλύτερα αποτελέσματα για την ίδια και την ομάδα της.

Αύριο η Δέσποινα Βανδή θα έχει το πλεονέκτημα. Θα επιλέξει με ποιο διαγωνιζόμενο της ομάδας της θα μονομαχήσει , αφού πρώτα διαγωνιστεί η ομάδα του Κώστα Μακεδόνα.  

Στο προηγούμενο live της Κυριακής η μονομαχία μεταξύ του Αντώνη Ρέμου και του Χρήστου Μάστορα ολοκληρώθηκε υπέρ του Χρήστου Μάστορα και το αποτέλεσμα έφτασε 9-7.

Το άγχος των διαγωνιζομένων μεγάλο. Το νέο ρεκόρ στο ποσοστό ψήφων σημειώθηκε από τον Γιάννη Ξανθόπουλο της ομάδας του Χρήστου Μάστορα με 95 τοις εκατό, ερμηνεύοντας αγαπημένο τραγούδι από την πλούσια δισκογραφία του Αντώνη Ρέμου.

Τον πρώτο λόγο για το ποιος θα περάσει η όχι στην επόμενη φάση τον έχουν οι τηλεθεατές και οι περισσότεροι από 727 χιλιάδες χρήστες που κατέβασαν μέχρι στιγμής την εφαρμογή και λαμβάνουν μέρος στην ψηφοφορία.

Την μετάδοση της εκπομπής φέρνει κοντά σας η cytamobile Vodafone. 



Πηγή: http://ift.tt/2kU6tMl

February 18, 2017 at 10:28PM

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ » ΚΥΠΡΟΣ : Α ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ : ΠΛΕΪΟΦ : ΟΜΙΛΟΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ » ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ » 2η Κατηγορία

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ/ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ » ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ » Κύπρος