Κυριακή 5 Φεβρουαρίου 2017

Έφοδος σε νυχτερινό κέντρο στη Λευκωσία. Λειτουργούσε χωρίς άδειες

Share this:

Έφοδο σε νυχτερινό κέντρο πραγματοποίησε χθες το βράδυ η αστυνομία. Ξήλωσε και κατάσχεσε μεγάφωνα ηλεκτρονικές συσκευές παραγωγής ήχου, κονσόλες και ένα ηλεκτρονικό υπολογιστή. Είχε προηγηθεί έλεγχος στο υποστατικό όπου διαπιστώθηκε ότι μεταδιδόταν ηχογραφημένη μουσική και ο ήχος ήταν ενισχυμένος μέσω μεγαφώνων και ότι δεν υπήρχαν σε ισχύ άδειες χρήσης μεγαφώνων, λειτουργίας από τον Κυπριακό Οργανισμό Τουρισμού και άδεια πώλησης οινοπνευματωδών ποτών. 

Η υπόθεση να διερευνάται από τον Κεντρικό Αστυνομικό Σταθμό Λευκωσίας 

Σε μια άλλη εξέλιξη τα ξημερώματα στο πλαίσιο της πάταξης της νεανικής παραβατικότητας αστυνομικοί στη Λεμεσό κατά την διάρκεια συντονισμένης επιχείρησης εντόπισαν δεκαπεντάχρονο να συμπεριφέρεται ύποπτα πεζός και τον ανέκοψαν. Ακολούθως διαπιστώθηκε ότι ο ανήλικος πιθανόν να εμπλέκεται σε κλοπή οχήματος έξω από περίπτερο στη Λεμεσό. 

Στην Πάφο τα ξημερώματα μετά από καταγγελία ότι όχημα οδηγείτο επικίνδυνα ανακόπηκε και υποβλήθηκε σε αλκοτέστ ο οδηγός.
 
Διαπιστώθηκε ότι τα επίπεδα αλκοόλης στον οργανισμό του ήταν στα 100μg% αντί 22. Στη συνέχεια, ο συνοδηγός εξήλθε του οχήματος και επιτέθηκε στα μέλη της αστυνομίας. Συνελήφθη και τέθηκε υπό κράτηση για διευκόλυνση των ανακρίσεων. 


Πηγή: http://ift.tt/2jPTdHa

February 04, 2017 at 09:57PM

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ » ΚΥΠΡΟΣ : Α ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ : ΠΛΕΪΟΦ : ΟΜΙΛΟΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ » ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ » 2η Κατηγορία

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ/ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ » ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ » Κύπρος