Τρίτη 21 Φεβρουαρίου 2017

Δραστηριότητα αλλά όχι παρενόχληση από τον τουρκικό στρατό στις έρευνες για τον ψαρά (pics)

Share this:

Γιγαντιαία επιχείρηση για τον εντοπισμό του 30χρονου ψαροτουφεκά που χάθηκε στη θαλάσσια περιοχή του Πωμού – Από το άκρο του Πωμού μέχρι τον Ακάμα οι έρευνες – Δραστηριότητα αλλά όχι παρενόχληση από τον τουρκικό στρατό στα Κόκκινα

72 ώρες συμπληρώνονται σε λίγο από την ώρα που ξεκίνησαν οι έρευνες το απόγευμα του περασμένου Σαββάτου στην θαλάσσια περιοχή Πωμού  για εντοπισμό του αγνοούμενου ψαροτούφεκα Ανδρέα Γιάγκου 31 ετών από την Ερήμη Λεμεσού.

Οι έρευνες  ξανάρχισαν σήμερα το πρωί και επεκτείνονται  και σε περιοχές πέραν αυτών που ερευνήθηκαν χθες  και κάλυπταν σχεδόν  τον μισό κόλπο της Χρυσοχούς προς τα νότια και τον Παχυαμμο προς τα Βόρεια.

Μια από τις άκατους της Λιμενικής έρευνα την θαλάσσια περιοχή από το άκρο του Πωμού μέχρι το ακρωτήριο Αρναούτης στον Ακάμα καλύπτοντας στην ουσία ολόκληρο τον κόλπο της Χρυσοχους ενώ μια δεύτερη άκατος καλύπτει την περιοχή από τα βόρεια του Πωμου μέχρι και τα όρια της νεκρής ζώνης στην περιοχή του κοιμητηρίου Παχύαμμου και ανοικτά μέχρι τον ακριτικό Πύργο Τυλληρίας. Στο ενδιάμεσο αυτής της περιοχής βρίσκεται ο στρατιωτικός θύλακας των Κόκκινων με μέτωπο και στην θάλασσα.

Στην περιοχή παρατηρήθηκε δραστηριότητα από τον Τουρκικό κατοχικό στρατό με πλωτά μέσα και ελικόπτερα να διεξάγουν έρευνες στην θαλάσσια περιοχή ακριβώς μπροστά από τον θύλακα των Κοκκίνων.

Αρμόδια πηγή ανέφερε  ότι ουδεμία παρενόχληση δεν υπήρξε από τα Τουρκικά κατοχικά στρατεύματα στις δυνάμεις της Κυπριακής Δημοκρατίας που μετέχουν στις έρευνες υπό τον συντονισμό του ΚΣΕΔ Λάρνακας.

*Φωτογραφίες από τον Παναγιώτη Ζένιου που συμμετείχε στις έρευνες και ΚΥΠΕ


Πηγή: http://ift.tt/2mhd03U

February 21, 2017 at 11:22AM

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ » ΚΥΠΡΟΣ : Α ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ : ΠΛΕΪΟΦ : ΟΜΙΛΟΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ » ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ » 2η Κατηγορία

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ/ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ » ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ » Κύπρος