Τετάρτη 15 Φεβρουαρίου 2017

Oλοκληρώθηκε η πρώτη προπόνηση στο έδαφος των Βάσκων

Share this:

Οι ποδοσφαιριστές του ΑΠΟΕΛ προπονήθηκαν για πρώτη φορά στο έδαφος των Βάσκων, και συγκεκριμένα στις εγκαταστάσεις Λεζάμα, ενώ αύριο θα ολοκληρώσουν την προετοιμασία τους στο Σαν Μαμές.

Ο Τόμας Κριστιάνσεν είναι στην ευχάριστή θέση να έχει όλο το δυναμικό στην διάθεση του με εξαίρεση τον Κάνιας που δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής για τον ιστορικό πρώτο αγώνα στους 32 με την Αθλέτικ Μπιλμπάο.

Αγωνιστικά έτοιμοι είναι οι Μιλάνοφ και Μπαράλ. Αμφότεροι προπονήθηκαν κανονικά. Ο Βούλγαρος αμυντικός αναμένεται μάλιστα ότι θα είναι στην εντεκάδα.

Όσον αφορά τους επιθετικούς όλα θα εξαρτηθούν από το πόσον ο Δάνος τεχνικός θα επιλέξει σχηματισμό 4-5-1 ή 4-4-2. Έτοιμος για την πρώτη του Ευρωπαϊκή παρουσία είναι ο Γιαμπερέ ο οποίος μάλλον θα βρεθεί στο αρχικό σχήμα.

Επικρατεί αισιοδοξία ότι το τελικό αποτέλεσμα θα είναι θετικό και θα επιτρέπει όνειρα για πρόκριση στον επαναληπτικό του ΓΣΠ την μεθεπόμενη Πέμπτη.

Περίπου 1500 συμπατριώτες μας αναμένεται ότι θα παρακολουθήσουν τον αγώνα την Πέμπτη το βράδυ στις 10.05. Διαιτητής ορίστηκε ο Σουηδός Jonas Eriksson.

Στο μεταξύ σύμφωνα με το Αθηναϊκό πρακτορείο ειδήσεων η επιτροπή κατά της βίας της ευρωπαϊκής ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας χαρακτήρισε «υψηλού κινδύνου» το παιχνίδι Μπιλμπάο - ΑΠΟΕΛ. Η ισπανική ομάδα μάλιστα εξέδωσε σχετική ανακοίνωση για το γεγονός αυτό.

Ο πρόεδρος της Μπιλμπάο Ζοζου Ουρουτία χαρακτήρισε δύσκολες τις αναμετρήσεις με το ΑΠΟΕΛ, παραδέχθηκε ωστόσο ότι η ομάδα του είναι το φαβορί. Είναι σημαντικό ότι συμμετέχουμε σε αυτή την διοργάνωση με κορυφαίες ομάδες κατέληξε.



Πηγή: http://ift.tt/2lOwLj9

February 14, 2017 at 10:05PM

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ » ΚΥΠΡΟΣ : Α ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ : ΠΛΕΪΟΦ : ΟΜΙΛΟΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ » ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ » 2η Κατηγορία

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ/ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ » ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ » Κύπρος