Κυριακή 5 Φεβρουαρίου 2017

Παραδέχεται το... ξέσπασμα στα e-mail ο Μπέκαμ

Share this:

Ο «Μπεκς» έχει βρεθεί μπλεγμένος σε μια υπόθεση που τον παρουσιάζει να συνεργάζεται με τη Unicef απλά και μόνο για να... προωθήσει τ' όνομά του και ν' αυξηθεί η δημοτικότητά του, δίχως να προσφέρει χρήματα από την περιουσία του.

Στο νέο... επεισόδιο αυτής της υπόθεσης, ο Άγγλος σούπερ σταρ φέρεται να παραδέχεται την ανταλλαγή e-mail με τον εκπρόσωπο Τύπου που ενεργεί εκ μέρους του, Σάιμον Ολιβέιρα, εκφράζοντας την οργή του για την απώλεια του τίτλου Sir, πίσω στο 2013.

«Δεν περίμενα τίποτα λιγότερο από αυτούς τους μαλ@%@#. Ποιος αποφασίζει; Είναι ντροπή και για να είμαι ειλικρινής, αν ήμουν στις ΗΠΑ θα είχα πάρει αυτό τον τίτλο εδώ και 10 χρόνια!» ανέφερε ο Μπέκαμ σε ένα από τα e-mail του προς τον προσωπικό press chief του, για ν' απαντήσει σε σχετική προσπάθεια του Ολιβέιρα να τον ηρεμήσει και να τον πείσει ώστε να μη μιλήσει δημόσια: «Ξέρω, ξέρω... Απλά με εξόργισε αυτό...». 

Η θέση του Μπέκαμ, όσον αφορά το συγκεκριμένο περιστατικό, είναι πως όντως πραγματοποίησε ξέσπασμα όταν δεν κατάφερε να πάρει τον τίτλο του Sir, αλλά ήταν η ένταση και τα συναισθήματα της στιγμής έπειτα από την προσπάθεια που έχει κάνει όλα αυτά τα χρόνια με τις φιλανθρωπιές, το χρόνο και τα χρήματα που έχει διαθέσει για τα παιδιά. 

Άνθρωπος από το περιβάλλον του, σύμφωνα και με τα βρετανικά Μέσα, τονίζει πως: «Είναι ήρεμος και ξέρει ότι ουδείς μπορεί να πει κάτι κακό για την συνολική του προσφορά προς τη Unicef και τη συνεργασία τους όλα αυτά τα χρόνια. Δεν έχει δωρίσει μονάχα χρήματα, έχει βοηθήσει να συγκεντρωθούν εκατομμύρια για τη βοήθεια των παιδιών σε όλο τον κόσμο. Του προκαλεί λύπη το γεγονός πως κάποιοι χάκερ παραποίησαν το περιεχόμενο της ηλεκτρονικής αλληλογραφίας του για να τον βλάψουν». 

WWW.GAZZETTA.GR

Πηγή: http://ift.tt/2lbtqer

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ » ΚΥΠΡΟΣ : Α ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ : ΠΛΕΪΟΦ : ΟΜΙΛΟΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ » ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ » 2η Κατηγορία

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ/ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ » ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ » Κύπρος