Τετάρτη 15 Φεβρουαρίου 2017

Ο ιστορικός αγώνας στην πιο κατάλληλη στιγμή

Share this:

Στην πιο κατάλληλη στιγμή ο Κρίστιανσεν έχει ολόκληρο το ρόστερ στη διάθεση του. Το ταξίδι στην Ισπανία άρχισε με καλούς οιωνούς για το ΑΠΟΕΛ έστω κι αν όλοι γνωρίζουν ότι φαβορί στις διπλές αναμετρήσεις στους 32 του Γιουρόπα Λιγκ είναι η Μπιλμπάο. όπως όμως τονίστηκε και το πρωί κατά την αναχώρηση της αποστολής από το αεροδρόμιο από τον Νεκτάριο Πετεβίνο το ΑΠΟΕΛ ποτέ δεν ήταν φαβορί όταν κατέγραφε τις μεγάλες επιτυχίες στο πρόσφατο παρελθόν στην Ευρώπη. 

Ο στόχος όπως επισήμως έχει τεθεί για τον μεθαυριανό αγώνα στο Σαν Μαμές είναι να πάρει η πρωταθλήτρια Κύπρου ένα αποτέλεσμα που να της επιτρέπει να διεκδικήσει στον επαναληπτικό την πρόκριση. 

Είναι πρόωρο να προβλέψει κανείς τις επιλογές του Τόμας Κρίστιανσεν αν και δύσκολο θα είναι και αύριο και μεθαύριο να το επιχειρήσει κανείς. Όπως έχει ενημερώσει το γραφείο τύπου οι Μιλάνοφ και Μπαράλ έχεουν προπονηθεί κανονικά χθες και εκτός απροόπτου θα είναι στη διάθεση του προπονητή τους. Εμείς λέμε ότι θα είναι υποψήφιοι για την εντεκάδα ειδικά ο Βούλγαρος ο οποίος είναι βασικός και αναντικατάστατος όταν είναι υγιής. 

Θέμα είναι και ποιον σχηματισμό θα επιλέξει ο Κρίστιανσεν. Αν θα πάει δηλαδή στο Σαν Μαμές με 4-5-1 ή 4-4-2. 
Ο Γιαμπερέ δείχνει έτοιμος και για την Ευρωπαϊκή επίσημη πρώτη ενώ εκτός θα είναι μόνο ο Κάνιας. 
Το ΑΠΟΕΛ θα προπονηθεί το απόγευμα στις εγκαταστάσεις Λεζάμα σε κλειστή προπόνηση και την Τετάρτη στο Σαν Μαμές. 
Ο αγώνας της Πέμπτης θα αρχίσει στις 10.05 το βράδυ. Περίπου 1500 συμπατριώτες μας αναμένεται ότι θα τον παρακολουθήσουν. 



Πηγή: http://ift.tt/2lOo8F1

February 14, 2017 at 03:25PM

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ » ΚΥΠΡΟΣ : Α ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ : ΠΛΕΪΟΦ : ΟΜΙΛΟΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ » ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ » 2η Κατηγορία

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ/ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ » ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ » Κύπρος