Κυριακή 5 Φεβρουαρίου 2017

Στόχος διαρρηκτών οικία μεγαλοεπιχειρηματία στη Λεμεσό

Share this:

Στόχος διαρρηκτών οικία μεγαλοεπιχειρηματία στη Λεμεσό. Άγνωστοι εκμεταλλευόμενοι την απουσία του για διάστημα τριών ωρών, κατόρθωσαν  να παραβιάσουν την είσοδο και να κλέψουν ποσό εκατό χιλιάδων ευρώ. 

Οι δράστες σύμφωνα με την αστυνομία πέτυχαν είσοδο, παραβιάζοντας με αιχμηρό αντικείμενο ξύλινη ανοιγόμενη πόρτα στην είσοδο της οικίας. Φέρονται να γνώριζαν για την ύπαρξη των χρημάτων, αφού με την είσοδο τους στο σπίτι, που βρίσκεται στη Λινόπετρα, κατευθύνθηκαν, αμέσως σε ένα από τα αποχωρητήρια, όπου παραβίασαν και πάλι την κλειδωμένη πόρτα και άρπαξαν την πλαστική τσάντα με το μεγάλο χρηματικό ποσό. Το έργο τους, μάλιστα διευκόλυνε, το απενεργοποιημένο σύστημα συναγερμού και το κλειστό κύκλωμα παρακολούθησης που διαθέτει η οικία.

Από την σκηνή παρελήφθησαν διάφορα τεκμήρια τα οποία θα τύχουν εξειδικευμένων εξετάσεων σε μια προσπάθεια εντοπισμού των δραστών. 

Στο μεταξύ λίγο νωρίτερα, άγνωστος εισέβαλε σε φούρνο στη Μέσα Γειτονιά και με την απειλή μαχαιριού έκλεψε το ποσό των 170 ευρώ από την υπάλληλο. 

Σύμφωνα με την περιγραφή που δόθηκε στην Αστυνομία, ο δράστης που φορούσε κουκούλα, είναι ισχυρής σωματικής διάπλασης, ύψους ενός μέτρου και ογδόντα εκατοστών ηλικίας περίπου 35 ετών. 

Οι κινήσεις του δράστη καταγράφηκαν από το κλειστό κύκλωμα παρακολούθησης του υποστατικού και αξιολογούνται από μέλη της αστυνομίας.


Πηγή: http://ift.tt/2l6PqdI

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ » ΚΥΠΡΟΣ : Α ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ : ΠΛΕΪΟΦ : ΟΜΙΛΟΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ » ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ » 2η Κατηγορία

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ/ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ » ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ » Κύπρος