Κυριακή 5 Φεβρουαρίου 2017

Τριπλής παραλλαγής το ντέρμπι, μίας όμως επιλογής και για τις δύο ομάδες

Share this:

Δεν κρίνεται τίποτα σήμερα όποιο και να είναι το αποτέλεσματ στο ΓΣΠ στον αγώνα του ΑΠΟΕΛ με την ΑΕΚ. Δίνεται ωστόσο μία πρώτης τάξεως ευκαιρία και για τις δύο ομάδες να κάνουν ένα μικρό βήμα προς τον στόχο τους. 
Η ευκαιρία για το ΑΠΟΕΛ είναι μεγάλη σήμερα καθώς με νίκη το απόγευμα ουσιαστικά θα εκτροχιάσει την αντίπαλο του από την διεκδίκηση του πρωταθλήματος αφού θα αποσπαστεί 8 βαθμούς από αυτήν. Από την άλλη η ΑΕΚ  θέλει όποσδήποτε τη νίκη για να πλησιάσει στους 2 βαθμούς το ΑΠΟΕΛ και να ανακτήσει την ψυχολογία της που έχει χαθεί μετά τα πολλά κακά αποτελέσματα με υποδεέστερες ομάδες.

Είναι πάντως σίγουρα ένα ντέρμπι το οποίο τραβάει την προσοχή και για το αποτέλεσμα του ενδιαφέρονται τόσο η ΑΕΛ και ο Απόλλων που κέρδισαν χθες αλλά και η Ομόνοια η οποία απομακρύνθηκε από τις πρώτες θέσεις και θέλει να πλησιάσει όσο μπορεί πριν την δεύτερη φάση.

Το ντέρμπι σήμερα στο ΓΣΠ είναι ανοικτό και για τα τρία αποτελέσματα όμως τόσο το ΑΠΟΕΛ όσο και η ΑΕΚ δεν θα είναι ικανοποιημένοι με την ισοπαλία. 

Πηγή: http://ift.tt/2l71lIr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ » ΚΥΠΡΟΣ : Α ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ : ΠΛΕΪΟΦ : ΟΜΙΛΟΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ » ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ » 2η Κατηγορία

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ/ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ » ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ » Κύπρος