Τρίτη 21 Φεβρουαρίου 2017

Σχεδιάζουν τα επόμενα βήματα στο Κυπριακό Τσαβούσογλου – Ακιντζί

Share this:

Στα κατεχόμενα παράνομα ο Τσαβούσογλου από αργά χθες το βράδυ – Συναντάται με Ακιντζί – Σχεδιάζουν τα επόμενα βήματα στο Κυπριακό – Επαφές με Οζγκιουργκιούν και Ερτουγρούλογλου

Στα κατεχόμενα έφτασε ο Τούρκος Υπουργός Εξωτερικών Μεβλούτ Τσαβούσογλου χθες αργά το βράδυ όπου τον υποδέχτηκε στο παράνομο αεροδρόμιο ο ‘υπεξ’ Ταχσίν Ερουγρούλογλου.

Ο Μεβλούτ Τσαβούσογλου σήμερα θα έχει συνάντηση με τον Τ/κ ηγέτη Μουσταφά Ακιντζί στις 12.30 ώρα κατεχομένων (11.30 ώρα Κύπρου) και θα ακολουθήσει συνάντηση με τη συμμετοχή και των αντιπροσωπειών τους.

Στις 13.30 ώρα κατεχομένων ο Τ/κ ηγέτης θα παραθέσει γεύμα προς τιμήν του Τούρκου Υπουργού και στις 14.45 ώρα κατεχομένων θα γίνει συνάντηση στην ‘βουλή’ με τους αρχηγούς των πολιτικών κομμάτων για να αξιολογήσουν τις διαπραγματεύσεις στο Κυπριακό.

Στις 16.00 ώρα κατεχομένων ο Τούρκων Υπουργός θα δώσει συνέντευξη Τύπου. Στις 16.30 θα έχει συνάντηση με την ‘πρόεδρο της βουλής’ Σιμπέλ Σιμπέρ και στη συνέχεια με τον ‘πρωθυπουργό’ Χουσεϊν Οζγκιουργκιούν, τον ‘υπεξ’ Ταχσίν Ερτουγρούλογλου.

Πηγή: ΚΥΠΕ



Πηγή: http://ift.tt/2m2L7QU

February 21, 2017 at 07:44AM

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ » ΚΥΠΡΟΣ : Α ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ : ΠΛΕΪΟΦ : ΟΜΙΛΟΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ » ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ » 2η Κατηγορία

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ/ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ » ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ » Κύπρος