Δευτέρα 6 Φεβρουαρίου 2017

Φαβορί για απόλυση ο Ρανιέρι στη Λέστερ

Share this:

Τρίζει όλο και περισσότερο η καρέκλα του Κλαούντιο Ρανιέρι στη Λέστερ μετά τη νέα ήττα από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, με τις «Αλεπούδες» να έχουν μπλέξει για τα καλά στην ουρά του βαθμολογικού πίνακα της Πρέμιερ Λιγκ. 

Πέρυσι τέτοια εποχή η Λέστερ οδηγούσε την κούρσα του πρωταθλήματος, βαδίζοντας προς την ανεπανάληπτη κατάκτηση της Πρέμιερ Λιγκ με τον Κλαούντιο Ρανιέρι στο τιμόνι. Ένα χρόνο αργότερα ο Ιταλός τεχνικός βρίσκεται σε εκ διαμέτρου αντίθετη θέση καθώς οι στοιχηματικές εταιρίες στην Αγγλία από το βράδυ της Κυριακής τον θεωρούν το φαβορί για να αποτελέσει τον επόμενο προπονητή που θα χάσει τη δουλειά του.

Η νέα ήττα από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με 3-0 διατηρεί τη Λέστερ σε περιπέτειες αναφορικά με την παραμονή στην Πρέμιερ Λιγκ, αφού η απόσταση των «Αλεπούδων» από τη διακεκαυμένη ζώνη μειώθηκε πλέον στον έναν μόλις βαθμό.

Ο Ρανιέρι ξεκίνησε τη σεζόν με ελάχιστες πιθανότητες να απολυθεί μετά την κατάκτηση του φετινού πρωταθλήματος. Ωστόσο, η κάκιστη πορεία της Λέστερ έριξε τις αποδόσεις από το 33/1 στο 7/4 το βράδυ της Κυριακής με τον Ρανιέρι να βρίσκεται πλέον με την πλάτη στον τοίχο.

Σύμφωνα με τα ρεπορτάζ που είχαν δει το φως της δημοσιότητας τις τελευταίες μέρες άλλωστε, ο Ρανιέρι φέρεται να έχει χάσει τα αποδυτήρια, ενώ μέσα στον σύλλογο δεν έχει πλέον τη στήριξη της διοίκησης, γεγονός το οποίο μπορεί να δρομολογήσει άμεσα εξελίξεις...



Πηγή: http://ift.tt/2jSaswi

February 06, 2017 at 09:43AM

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ » ΚΥΠΡΟΣ : Α ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ : ΠΛΕΪΟΦ : ΟΜΙΛΟΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ » ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ » 2η Κατηγορία

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ/ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ » ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ » Κύπρος