Δευτέρα 6 Φεβρουαρίου 2017

Δύσκολες ώρες για 29χρονη στην Πάφο. Ανατράπηκε το όχημα της και εκτινάχθηκε από αυτό

Share this:

Σε κρίσιμη κατάσταση 29χρονη στην Πάφο – Ανατράπηκε το όχημα της και εκτινάχθηκε από αυτό – Εντοπίστηκε τραυματισμένη στην άκρη του δρόμου – 

Σε πολύ σοβαρή κατάσταση νοσηλεύεται στο τμήμα εντατικής παρακολούθησης του νοσοκομείου Πάφου 29χρονη από την Χλώρακα, η οποία εκτινάχτηκε από το όχημα που οδηγούσε και βρέθηκε στην άκρη του δρόμου όταν το όχημα της ανατράπηκε επανειλημμένα.

Το τροχαίο ατύχημα, σύμφωνα με την αστυνομία σημειώθηκε 20 περίπου λεπτά πριν από τις 2 την αυγή στον δρόμο Λέμπας- Κισσόνεργας. Η άτυχη κοπέλα κατευθυνόταν από την Κισσόνεργα προς την Χλώρακα.

Σε μια επικίνδυνη στροφή εντός του χωριού Λεμπα, στο ίδιο σημείο που έχουν προκληθεί και στο παρελθόν σοβαρά τροχαία δυστυχήματα, η 29χρονη κάτω από συνθήκες που διερευνώνται από την τροχαία Πάφου απώλεσε τον έλεγχο του οχήματος της το οποίο πλαγιολίσθησε προς τα δεξιά σύμφωνα με την πορεία της και ανατράπηκε επανειλημμένα.

Η οδηγός, που όπως εξετάζεται φαίνεται να μην έφερε ζώνη ασφαλείας, εκτινάχτηκε από το όχημα της και βρέθηκε σοβαρά τραυματισμένη στην άκρη του δρόμου.

Ακολούθως μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο, όπου οι θεράποντες ιατροί διαπίστωσαν ότι φέρει πολλαπλά κατάγματα, θλάση εγκεφάλου και συντριπτικό κάταγμα σπονδύλου. Η κατάσταση της κρίνεται πολύ σοβαρή αλλά σταθερή.

 



Πηγή: http://ift.tt/2kxnsVl

February 06, 2017 at 07:11AM

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ » ΚΥΠΡΟΣ : Α ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ : ΠΛΕΪΟΦ : ΟΜΙΛΟΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ » ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ » 2η Κατηγορία

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ/ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ » ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ » Κύπρος