Τρίτη 31 Ιανουαρίου 2017

Παίζει με τον πόνο τους; «Ξέφυγε» η Μελάνια Τραμπ σε προκλητικό εξώφυλλο περιοδικού (ΦΩΤΟ)

Share this:

Θύελλα αντιδράσεων έχει προκαλέσει το εξώφυλλο του Μεξικάνικου Vanity Fair που απεικονίζει την πρώτη γυναίκα, Melania Trump να τρώει διαμάντια από ένα πιάτο.

Την ίδια ώρα που ο σύζυγός επιθυμεί να κτίσει τείχος με το Μεξικό αλλά και απαγορεύει την είσοδο στην χώρα από 7 χώρες της Ανατολής, έρχεται το εν λόγω εξώφυλλο.

Πρόκειται για φωτογραφία, που είχε τραβηχτεί για τo GQ του Απριλίου που μας πέρασε, όμως οι υπεύθυνοι αποφάσισαν να την προβάλλουν και πάλι στο νέο τους τεύχος.



Μάλιστα, κατά το peoplegreece, μετά τις τελευταίες αποφάσεις του Donald Trump να επιβαρύνει τους Μεξικάνους με το κόστος για την κατασκευή του τείχους, ο ηγέτης της χώρας, Enrique Pena Nieto, ακύρωσε το ταξίδι του στην Ουάσινγκτον.

Οι αντιδράσεις δε στα social media από τον κόσμο ήταν ακραίες με τους περισσότερους να κατακεραυνώνουν την Melania Trump για την εικόνα που προβλήθηκε.

«Απολογηθείτε στο Μεξικό γι’ αυτή την ηλιθιότητα» γράφει κάποιος ενώ ένας άλλος σημειώνει: «Είναι προσβολή στη χώρα μας και παντελής έλλειψη σεβασμού για την κοινωνία του Μεξικό».



Διαβάστε περισσότερα → http://ift.tt/2kOlUFq

January 30, 2017 at 08:53PM

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ » ΚΥΠΡΟΣ : Α ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ : ΠΛΕΪΟΦ : ΟΜΙΛΟΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ » ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ » 2η Κατηγορία

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ/ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ » ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ » Κύπρος