Τρίτη 31 Ιανουαρίου 2017

Πολίτες σε ρόλο διασώστη και Αστυνομικού. Βραβεία για την σημαντική συμβολή τους

Share this:

Πολίτες που συνέβαλαν στη διάσωση ανθρώπινων ζωών ή συνεργάστηκαν για τη διατήρηση της έννομης τάξης, τίμησε σήμερα η Αστυνομία στην καθιερωμένη ετήσια τελετή βράβευσης πολιτών, η οποία πραγματοποιήθηκε στη δημοσιογραφική εστία. Οι πενήντα πολίτες που βραβεύτηκαν , διαδραμάτισαν καθοριστικό ρόλο στην επίτευξη της ασφάλειας μέσω της στενής συνεργασίας που ανέπτυξαν με την Αστυνομία.

 Όπως είπε ο Υπουργός «Άλλοτε, μέσω της διάσωσης παιδιών που βρίσκονταν σε κίνδυνο, άλλοτε μέσω της βοήθειας στον εντοπισμό ελλειπόντων προσώπων, άλλοτε μέσω της παροχής καθοριστικών πληροφοριών για την εξιχνίαση εγκλημάτων ή και απλώς της παράδοσης ενός πορτοφολιού που βρήκαν στην Αστυνομία, μάς έδειξαν τι σημαίνει στην πράξη το να ενδιαφέρεσαι και να προσφέρεις στο κοινωνικό σύνολο.»

Χαιρετισμό στην εκδήλωση απηύθυνε και ο αρχηγός της Αστυνομίας Ζαχαρίας Χρυσοστόμου, υπογραμμίζοντας πως αυτά τα άτομα αποτελούν λαμπρό παράδειγμα ανθρωπισμού.

Ο κύριος Χρυσοστόμου είπε ότι  «Συγκριτικά στοιχεία και πρόσφατες έρευνες, ιδίως σε σχέση με το κοινό έγκλημα της διαρρήξεις και τις κλοπές, δείχνουν ότι τα τρία τελευταία χρόνια, υπήρξε χειροπιαστό αποτέλεσμα και αυτό οφείλεται στη συνεργασία με τους πολίτες.

Ο Υπουργός Δικαιοσύνης και ο Αρχηγός της Αστυνομίας, στο τέλος της τελετής, επέδωσαν στους πενήντα τιμώμενους πολίτες, δίπλωμα, συγχαίροντας τους για τη συνδρομή τους στο έργο της Αστυνομίας και της Πολιτείας.

Φωτογραφίες Ανδρέα Μανώλη*

ast1

ast2

ast3

ast4

ast5

ast6

ast7

ast8

ast9

ast10


upload



Διαβάστε περισσότερα → http://ift.tt/2kQQmi6

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ » ΚΥΠΡΟΣ : Α ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ : ΠΛΕΪΟΦ : ΟΜΙΛΟΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ » ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ » 2η Κατηγορία

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ/ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ » ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ » Κύπρος