Τρίτη 31 Ιανουαρίου 2017

Δύο υποθέσεις για εικονικούς γάμους στο μικροσκόπιο της αστυνομίας

Share this:

Ο αριθμός των εικονικών γάμων στην χώρα μας όλο και πληθαίνει. Σήμερα, είχαμε δυο νέες συλλήψεις σε Λευκωσία και Λάρνακα για τέλεση εικονικών γάμων. Σύμφωνα με την Αστυνομία συνελήφθησαν δυο αλλοδαποί οι οποίοι κατάγονται από μη Ευρωπαϊκές χώρες και φαίνεται να είχαν τελέσει γάμους τον Ιούνιο και Αύγουστο του 2016 με γυναίκες από χώρες εντός της Ευρωπαϊκής Ένωσης .

Ο Στέλιος Στυλιανού εκ μέρους της Αστυνομίας ανέφερε πως «Οι αλλοδαποί παρουσιάστηκαν σήμερα ενώπιον δικαστηρίου, το οποίο εξέδωσε για τη μια περίπτωση διάταγμα κράτησης οκτώ ημερών ενώ για την άλλη τεσσάρων»

Εναντίον των δυο γυναικών ,το Δικαστήριο εξέδωσε εντάλματα σύλληψης και καταζητούνται από την Αστυνομία.

Ο Υπουργός Εσωτερικών στις δεκαεννέα του τρέχοντος μήνα είχε πραγματοποιήσει συνάντηση με τους Δημάρχους οι οποίοι τελούν τους περισσότερους γάμους, καθώς και με εκπροσώπους της Αστυνομίας για να συζητήσουν για το συγκεκριμένο θέμα. Το Υπουργείο Εσωτερικών αποφάσισε τη λήψη δραστικών μέτρων πρόληψης των εικονικών γάμων, πριν από την έκδοση του πιστοποιητικού ελευθερίας, από το τμήμα πληθυσμού και μετανάστευσης.

Συγκεκριμένα με οδηγίες του Υπουργού οι δύο υποψήφιοι οι οποίοι προτίθενται να τελέσουν τον γάμο θα υποβάλλονται σε συνέντευξη και των δυο υποψηφίων πριν από την έκδοση του πιστοποιητικού ελευθερίας , με στόχο την εξακρίβωση της γνησιότητας των γάμων. 



Διαβάστε περισσότερα → http://ift.tt/2kMc4Ie

January 30, 2017 at 09:01PM

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ » ΚΥΠΡΟΣ : Α ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ : ΠΛΕΪΟΦ : ΟΜΙΛΟΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ » ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ » 2η Κατηγορία

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ/ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ » ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ » Κύπρος