Τρίτη 31 Ιανουαρίου 2017

Λιμάνι Λεμεσού: Ουρές χιλιομέτρων για φόρτωση εμπορευματοκιβωτίων

Share this:

Με ένταση και προβλήματα στις υπηρεσίες φορτοεκφόρτωσης εμπορευματοκιβωτίων σημαδεύτηκε σήμερα η πρώτη μέρα λειτουργίας του Λιμανιού της Λεμεσού, με τις υπηρεσίες του να βρίσκονται πλέον υπό ιδιωτικό καθεστώς. Πέραν των 250 φορτηγών, βρέθηκαν από νωρίς το πρωί έξω από τη δυτική πύλη φορτοεκφόρτωσης εμπορευματοκιβωτίων, χωρίς να μπορούν να εξυπηρετηθούν.

Λόγω του μεγάλου αριθμού φορτηγών που βρέθηκαν στην περιοχή, έκλεισαν δρόμοι και δημιουργήθηκε κυκλοφοριακό κομφούζιο, αρκετών χιλιομέτρων. Η καθυστέρηση στην είσοδο των φορτηγών στο λιμάνι πρόεκυψε εξαιτίας του γεγονότος ότι λειτουργεί μία μόνο γερανογέφυρα για φορτοεκφορτώσεις, και λόγο των αυστηρών πλέον ελέγχων που γίνονται στην είσοδο.

Στο μεταξύ, ομαλά, και χωρίς οποιοδήποτε πρόβλημα κυλούν οι εργασίες, στους άλλους τομείς διαχείρισης που εμπίπτουν στην δικαιοδοσία των ιδιωτών. Ήδη, στο χώρο του λιμανιού ελλιμενίστηκαν από νωρίς το πρωί τέσσερα πλοία με γενικό φορτίο. Το λιμάνι Λεμεσού, επισκέφθηκε λίγο μετά το μεσημέρι ο υπουργός μεταφορών Μάριος Δημητριάδης, ο οποίος έκανε λόγο για ιστορική μέρα στα λιμενικά δεδομένα της Κύπρου. και διαβεβαίωσε ότι τα προβλήματα θα ξεπεραστούν

Ο κ. Δημητριάδης ανέφερε ακόμη πως  «Κερδίσαμε το μεγάλο στοίχημα, αυτό της ομαλής μετάβασης των εργασιών, παρά τις διάφορες Κασσάνδρες που ακούγονταν τις τελευταίες μέρες. Κάποια προβλήματα που παρουσιάζονται είμαι σίγουρος ότι θα επιλυθούν, κάποια θέματα με τη διακίνηση των φορτηγών ήδη βρίσκονται στη διαδικασία επίλυσης»

Ο υπουργός μεταφορών, ζήτησε πίστωση χρόνου, και εξέφρασε την πεποίθηση του ότι τις επόμενες μέρες, οι ενδιαφερόμενοι, θα καταλάβουν τη μεγάλη διαφορά στην ποιότητα εξυπηρέτησης από το λιμάνι της Λεμεσού.



Διαβάστε περισσότερα → http://ift.tt/2jngu83

January 30, 2017 at 10:36PM

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ » ΚΥΠΡΟΣ : Α ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ : ΠΛΕΪΟΦ : ΟΜΙΛΟΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ » ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ » 2η Κατηγορία

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ/ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ » ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ » Κύπρος