Τρίτη 31 Ιανουαρίου 2017

Μετά την έφοδο ναρκομανή με μαχαίρι, προωθούν νέα μέτρα προστασίας σε δημοτικό

Share this:

Νέα μέτρα προστασίας σε δημοτικό σχολείο Λευκωσίας μετά από έκτακτη και ευρεία σύσκεψη όλων των αρμοδίων, έφερε το σοβαρό περιστατικό με άνδρα ο οποίος εισέβαλε εντός σχολικής μονάδας κρατώντας μάλιστα μαχαίρι το οποίο πρόταξε απειλητικά σε εκπαιδευτικούς.

Μετά από τις έντονες διαμαρτυρίες των γονέων και των εκπαιδευτικών την περασμένη εβδομάδα , καθορίστηκε για σήμερα το πρωί συνάντηση όπου λήφθηκε απόφαση για συγκεκριμένα νέα μέτρα για την αποτροπή της εισόδου σε εξωσχολικούς εντός σχολείων.

Όπως είπε ο Αναπληρωτής Διευθυντής Δημοτικής  Εκπαίδευσης Χρίστος Χατζηαθανασίου «Θα υποδείξει το σχολείο κάποια περίφραξη που χρειάζεται να γίνει σε συγκεκριμένα σημεία τα οποία φαίνεται να υπάρχει δυνατότητα εισόδου κάποιου προσώπου. Θα αρχίσει μία πορεία κιγκλιδωμάτων που να ενισχύουν το αίσθημα ασφάλειας »

Στην σύσκεψη που έγινε το πρωί συμμετείχαν εκπρόσωποι της αστυνομίας, της σχολικής εφορείας, των εκπαιδευτικών και των γονέων . Γονείς και εκπαιδευτικοί δηλώνουν ότι δεν είναι διατεθειμένοι να ανεχθούν νέα περιστατικά βίας εντός σχολικής μονάδας. 



Διαβάστε περισσότερα → http://ift.tt/2knV4XB

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ » ΚΥΠΡΟΣ : Α ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ : ΠΛΕΪΟΦ : ΟΜΙΛΟΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ » ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ » 2η Κατηγορία

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ/ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ » ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ » Κύπρος