Τετάρτη 29 Μαρτίου 2017

Η πιο γλυκιά μανούλα! Έτσι ευχήθηκε η Ελένη Μενεγάκη «χρόνια πολλά» στην μικρή Μαρίνα- Τα συγκινητικά λόγια που είπε για την κόρη της…(Βίντεο)

Share this:

Σαν σήμερα πριν από δύο χρόνια η Ελένη Μενεγάκη έφερε στον κόσμο το τέταρτο παιδί της, τη Μαρινούλα της, όπως αποκαλεί η λαμπερή παρουσιάστρια τον καρπό του έρωτά της με τον Μάκη Παντζόπουλο και τη μεγαλύτερη απόδειξη της αγάπης της, αφού στα 45 της χρόνια πήρε το ρίσκο και τον έκανε πατέρα, ολοκληρώνοντας με αυτό το μωρό την ευτυχία τους.

Σήμερα η παρουσιάστρια η οποία ξεκίνησε την εκπομπή της πιο ευδιάθετη και χαρούμενη από ποτέ, ευχήθηκε με έναν ιδιαίτερο τρόπο χρόνια πολλά στο μικρό της κοριτσάκι! Διαβάστε παρακάτω…

Ο Γιώργος Λιανός τραγούδησε το «Happy Birthday» on air, στο video wall είδαμε να γράφει «Χρόνια Πολλά Μαρίνα!» και μία τούρτα με δύο κεράκια τα οποία έσβησε η Ελένη για την Μαρίνα της που γίνεται δύο χρονών!

«Το έχετε δει αυτό η μάνα να σβήνει τα κεράκια του παιδιού της; Έτσι είμαστε εμείς, γι’ αυτό μας αγαπάτε» είπε η Ελένη και πρόσθεσε: «Πώς πέρασαν τα χρόνια βρε παιδιά; Πριν τρία χρόνια ήμουν έγκυος»! Δείτε όσα είπε για την Μαρινούλα της στο παρακάτω βίντεο:

Διαβάστε ακόμη στο Youweekly.gr:

Survivor: Στο σημερινό επεισόδιο σφαγή χωρίς έλεος στους «Μαχητές» – Η Βαλαβάνη πάλι βάζει τα κλάματα (Βίντεο)

Τραγικό νέο: Βαρύ πένθος για τον Αλέξανδρο Ρήγα!

Η Σόφη Πασχάλη έσπασε τη σιωπή της! Αυτός είναι ο αληθινός λόγος που δεν αποχαιρέτησε τον Γιώργο Αγγελόπουλο (Βίντεο)



Πηγή: http://ift.tt/2nuEgh1

March 29, 2017 at 01:40PM

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ » ΚΥΠΡΟΣ : Α ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ : ΠΛΕΪΟΦ : ΟΜΙΛΟΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ » ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ » 2η Κατηγορία

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ/ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ » ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ » Κύπρος