Παρασκευή 31 Μαρτίου 2017

ΔΝΤ: Δεν ξέρουμε πότε θα γυρίσουμε στην Αθήνα

Share this:

Δεν ξέρουμε πότε θα γυρίσουν τα τεχνικά κλιμάκια και η Ντέλια Βελκουλέσκου στην Αθήνα, δηλώνει εκπρόσωπος του ΔΝΤ, «βάζοντας» πάγο στις επιδιώξεις της Αθήνας για επιστροφή των επικεφαλής των κλιμακίων στην Ελλάδα, ώστε να δρομολογηθεί το κλείσιμο της τεχνικής συμφωνίας ως το Eurogroup της 7ης Απριλίου.

Όπως μεταδίδει ο ανταποκριτής του ΑΝΤ1 στις ΗΠΑ, Θανάσης Τσίπρας, απαντώντας σε ερωτήματα, εκπρόσωπος του Ταμείου, είπε ότι «οι συζητήσεις συνεχίζονται, αλλά οι διαφορές παραμένουν». 

«Είναι πολύ νωρίς για να προβούμε σε εικασίες σχετικά με την προοπτική για την επίτευξη συμφωνίας σε τεχνικό επίπεδο», συμπλήρωσε ο εκπρόσωπος του ΔΝΤ.

Αυτή ήταν η δεύτερη δήλωση-"ψυχρολουσία" για την πρόοδο των διαπραγματεύσεων, μετά απο όσα είπε λίγο νωρίτερα ο Γερούν Ντάισελμπλουμ, στον απόηχο και του σχολίου της Εκπροσώπου της Κομισιόν ότι ακόμη δεν έχει αποφασιστεί ημερομηνία επανόδου στην Αθήνα των επικεφαλής των κλιμακίων, ενώ κυβερνητικός αξιωματούχος διαμήνυε το πρωί ότι ως το βράδυ της Παρασκευής θα υπάρχει ανακοίνωση για επιστροφή των κλιμακίων στην Ελλάδα, προκειμένου να επιταχυνθούν οι συζητήσεις για την επίτευξη τεχνικής συμφωνίας

 

Πηγή: http://ift.tt/2ohvANT

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ » ΚΥΠΡΟΣ : Α ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ : ΠΛΕΪΟΦ : ΟΜΙΛΟΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ » ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ » 2η Κατηγορία

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ/ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ » ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ » Κύπρος