Παρασκευή 31 Μαρτίου 2017

Aντιφατικές οι μαρτυρίες για τον ξυλοδαρμό σε λύκειο

Share this:

Τις εκατέρωθεν καταγγελίες καθηγητή και μαθητή για ξυλοδαρμό σε περιφερειακό Λύκειο της Λευκωσίας διερευνούν από το πρωί το Υπουργείο Παιδείας και η Αστυνομία.

Ο καθηγητής κατήγγειλε σήμερα ότι τον περασμένο Φεβρουάριο,δέχτηκε ξυλοδαρμό από μαθητή. Την ίδια ώρα και σύμφωνα με τον Διευθυντή μέσης εκπαίδευσης ο μαθητής ισχυρίζεται το αντίθετο.

Όπως δήλωσε Διευθυντής Μέσης Εκπαίδευσης «Έχουμε αντιφατικές μαρτυρίες σε σχέση με τα γεγονότα. Μετά από λήψη μέτρων από τη διεύθυνση μέσης εκπαίδευσης για την ασφάλεια του καθηγητή στο χώρο και την απομάκρυνση του μαθητή μετά από απόφαση του καθηγητικού συλλόγου και την παραπομπή του σε άλλο σχολείο.»

Στους ισχυρισμούς του μαθητή αναφέρθηκε ο δικηγόρος του.

 «Το αποτέλεσμα είναι ότι ο μαθητής έχει σοβαρούς τραυματισμούς στα γόνατα και στους αγκώνες ενώ το κυριότερο είναι ότι έχουν σπάσει τρία μπροστινά δόντια και έχει χρειαστεί έξι ραφές στο πρόσωπο/1.35 Έχουμε ζητήσει εμείς να αλλάξει σχολείο, έχουμε στείλει επιστολές και στο Υπουργείο»

Ο διευθυντής μέσης εκπαίδευσης υπογράμμισε πως θα εξεταστούν και οι δυο ισχυρισμοί που έχουν προκύψει ούτως ώστε να φανεί η αλήθεια.



Πηγή: http://ift.tt/2opXMeW

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ » ΚΥΠΡΟΣ : Α ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ : ΠΛΕΪΟΦ : ΟΜΙΛΟΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ » ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ » 2η Κατηγορία

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ/ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ » ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ » Κύπρος