Παρασκευή 31 Μαρτίου 2017

ΑΕΚ-ΑΠΟΕΛ: Όλα για όλα για τη... νίκη

Share this:

ΑΕΚ και ΑΠΟΕΛ ανοίγουν την αυλαία της 30ης αγωνιστικής, σε ένα άκρως σημαντικό παιχνίδι, το οποίο θα έχει όλα τα φώτα στραμμένα πάνω του. Το αποτέλεσμα δεν ενδιαφέρει μόνο τις διαγωνιζόμενες ομάδες, αλλά και τις υπόλοιπες του πρώτου ομίλου, πλην της βαθμολογικά αδιάφορης Ανόρθωσης.

Ο αυριανός αγώνας είναι τριπλής παραλλαγής και τούτο αποδεικνύεται μέσα από τα δυο προηγούμενα παιχνίδια των δυο ομάδων στη φετινή περίοδο. Τόσο στη Λάρνακα, όσο και στη Λευκωσία, οι αγώνες ολοκληρώθηκαν ισόπαλοι, με το ίδιο σκορ 1-1.

Αύριο το προαναφερθέν αποτέλεσμα ευνοεί μόνο τους γαλαζοκίτρινους, όμως, σε καμία περίπτωση δεν πρόκειται να αγωνιστούν για την ισοπαλία. Θα πάνε στη Λάρνακα με μοναδικό στόχο τη νίκη προκειμένου να κάνουν το πιο αποφασιστικό βήμα για την κατάκτηση του τίτλου. Στη χειρότερη περίπτωση η διαφορά από τη 2η θέση θα παραμείνει στους εφτά βαθμούς, μια απόσταση που δύσκολα μπορεί να ανατραπεί στα επόμενα εφτά παιχνίδια, τα πέντε εκ των οποίων θα διεξαχθούν στο ΓΣΠ.

Όσον αφορά στην ΑΕΚ, τα δεδομένα είναι απλά και ξεκάθαρα. Χρειάζεται τη νίκη για να διατηρήσει έστω και μειωμένες πιθανότητες για κατάκτηση του πρωταθλήματος. Το σημαντικότερο, όμως, είναι το άλμα που θα κάνει η ομάδα της Λάρνακας για κατάληψη μια εκ των τριών θέσεων που εξασφαλίζει ευρωπαϊκό εισιτήριο. Διότι, δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι η 4η θέση κάτω από συγκεκριμένες προϋποθέσεις θα είναι προνομιούχα.

Όλα τα πιο πάνω, δίνουν ξεχωριστό και τεράστιο ενδιαφέρον στο ντέρμπι που χαρακτηρίζεται δικαίως το σημαντικότερο παιχνίδι της 30ης αγωνιστικής.



Πηγή: http://ift.tt/2nrKltP

March 31, 2017 at 10:29PM

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ » ΚΥΠΡΟΣ : Α ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ : ΠΛΕΪΟΦ : ΟΜΙΛΟΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ » ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ » 2η Κατηγορία

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ/ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ » ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ » Κύπρος