Παρασκευή 31 Μαρτίου 2017

Η συγκλονιστική αποκάλυψη του Βασίλη Χαραλαμπόπουλου για το τροχαίο που παραλίγο να του στερούσε την ζωή

Share this:

Στην εκπομπή DOT στο MegaOne της Κύπρου μίλησε ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος  και μεταξύ άλλων αποκάλυψε τις συγκλονιστικές στιγμές που έζησε και   παραλίγο να πεθάνει όταν ένα αυτοκίνητο έπεσε πάνω του .

«Κατά 99.9% κανονικά θα έπρεπε να βρίσκομαι στον ουρανό. Λες, πόσους αγίους να έχεις για να σου συμβεί κάτι τέτοιο; Βγαίνοντας από το εστιατόριο βρεθήκαμε σε μία γωνία στον δρόμο για να πάμε να πάρουμε το αυτοκίνητό μας. Ένα αυτοκίνητο ερχόταν με τρομερή ταχύτητα…» είπε συμπληρώνοντας. Συνεχίστε παρακάτω… 

«Αυτός δεν κατάλαβε ότι είχε στροφή εκεί και πήγαινε κατευθείαν για τις γραμμές. Εμείς ήμασταν στη γωνία έξω από το πεζοδρόμιο, όλοι έκαναν στην άκρη, εγώ έμεινα πίσω και αυτός συνειδητοποίησε ότι πήγαινε για τις γραμμές οπότε με κέντραρε και πάτησε φρένο. Είχα ένα κλάσμα δευτερολέπτου που αποφάσισα τη στιγμή που θα με πετύχαινε να πηδήξω στον αέρα όπως και έκανα οπότε με πήρε χωρίς να είναι πατημένα τα πόδια μου στον δρόμο.Έπεσα στο παρμπρίζ, με πέταξε τέσσερα μέτρα στον αέρα και έπεσα στα κάγκελα των ηλεκτρικών γραμμών. Εκ των υστέρων είναι πάρα πολύ αστείο. Ήταν θαύμα που δεν έπαθα τίποτα. Μόνο κάτι με τη μέση μου το οποίο το ξεπέρασα. Αλλά θα μπορούσα να είχα σκοτωθεί για πλάκα», λέει ο ηθοποιός.

Διαβάστε ακόμη στο Youweekly.gr:

Συγκινητικό! Η παραγωγή του «Survivor» αποχαιρετά την Ειρήνη Κολιδά…Το συγκλονιστικό βίντεο από το νησί!

Αποκλειστικό! Survivor: Όλες οι εξελίξεις για τον αγώνα της Κυριακής! Τι θα δείτε στον αγώνα επάθλου και πώς διαμορφώνονται στο εξής οι δυο ομάδες…

Αποκλειστικό!Ο λόγος που δεν μπορεί να κοπεί το «Star Academy»… Η ώρα της αλήθειας…

 

The post Η συγκλονιστική αποκάλυψη του Βασίλη Χαραλαμπόπουλου για το τροχαίο που παραλίγο να του στερούσε την ζωή appeared first on YOU WEEKLY.



Πηγή: http://ift.tt/2oHfycE

March 31, 2017 at 06:52PM

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ » ΚΥΠΡΟΣ : Α ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ : ΠΛΕΪΟΦ : ΟΜΙΛΟΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ » ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ » 2η Κατηγορία

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ/ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ » ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ » Κύπρος