Σάββατο 5 Νοεμβρίου 2016

O εντυπωσιακός τσολιάς της παρέλασης της 28ης Οκτωβρίου κέρδισε τις εντυπώσεις με το εμβληματικό παρουσιαστικό του και κατέκτησε το διαδίκτυο. Ποιος είναι όμως στην πραγματικότητα;

Share this:

O εντυπωσιακός τσολιάς της

παρέλασης της 28ης Οκτωβρίου κέρδισε τις εντυπώσεις με το εμβληματικό παρουσιαστικό του και κατέκτησε το διαδίκτυο.

Ποιος είναι όμως στην πραγματικότητα; Πρόκειται για τον 24χρονο Αχιλλέα Παπαευθυμίου, φοιτητή Γραφιστικής στο ΤΕΙ Αθήνας στο Αιγάλεω.

 

Σύμφωνα με το περιοδικό DownTown γεννήθηκε και μεγάλωσε στα Τρίκαλα, ενώ τα τελευταία έξι χρόνια ζει και στην Αθήνα και συγκεκριμένα στα Σεπόλια. Παίζει ερασιτεχνικά μπάσκετ, έχει ύψος 1,98μ., καστανά μάτια και κάνει καλλισθενική άσκηση. Μάλιστα, του μένει περίπου ένας μήνας θητείας μέχρι να απολυθεί!

«Μετά την παρέλασε, μόλις γυρίσαμε στο στρατόπεδο που μας φιλοξενούσαν στη Θεσσαλονίκη, άνοιξα το κινητό μου και βρήκα κλήσεις, posts στο facebook, φωτογραφίες. Στην αρχή σοκαρίστηκα, ξαφνιάστηκα, ήταν ανάμεικτα τα συναισθήματά μου. Ήταν ξένο αλλά με χαροποίησε το γεγονός» δήλωσε ο ίδιος στο περιοδικό, συμπληρώνοντας: «Ήμουν στο σωστό σημείο, τη σωστή στιγμή. Μάλλον βοήθησε το βλέμμα μου, αλλά δεν μπορώ να ξέρω στα σίγουρα».

 

Πηγή: http://ift.tt/2eISx4y


Στο:Επικαιρότητα Tagged: Επικαιρότητα

from TA NEA online http://ift.tt/2fp14eC

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ » ΚΥΠΡΟΣ : Α ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ : ΠΛΕΪΟΦ : ΟΜΙΛΟΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ » ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ » 2η Κατηγορία

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ/ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ » ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ » Κύπρος