Πέμπτη 24 Νοεμβρίου 2016

«Λάμπω όλο το 24ωρο και λάμπει περισσότερο το Μάντσεστερ»

Share this:

Δεν υπάρχουν πολλοί άνθρωποι που μπορούν να επισκιάσουν τον Ζοσέ Μουρίνιο σε μια συνέντευξη Τύπου, αλλά σίγουρα ένας από αυτούς είναι ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς, ιδιαίτερα όταν έχει κέφια. 

Ο Σουηδός άσος εκπροσώπησε τους ποδοσφαιριστές της Γιουνάιτεντ ενόψει του ματς κόντρα στη Φέγενορντ και ήταν τόσο απολαυστικός, όσο και αποκαλυπτικός τονίζοντας ότι πιθανότατα θα μείνει για ακόμα μία σεζόν στο Μάντσεστερ. 

Αρχικά, ο 35χρονος σούπερ-σταρ ρωτήθηκε για το πότε θα «λάμψει» με την απόδοσή του, όπως έκανε και στις προηγούμενες ομάδες του και απάντησε με τον τρόπο, που μόνο αυτός μπορεί να το κάνει. 

«Λάμπω 24 ώρες το 24ωρο, αλλά αν θέλετε να λάμπω περισσότερο, θα το κάνω για σας. Είμαι στο παιχνίδι για 20 χρόνια και όσο μεγαλώνω, νιώθω καλύτερος. Όταν έφτασα στο Μάντσεστερ, όλη η πόλη έλαμπε. Δεν ξέρω όμως για πόσο έλαμπε. Πλέον λάμπει 24 ώρες. Είμαι εδώ και περνάω υπέροχα. Είμαι άνετος και έχω προσαρμοστεί», είπε ο Σουηδός και συνέχισε, δίνοντας απαντήσεις για το μέλλον του, έπειτα τη βεβαιότητα που εξέφρασε ο Μουρίνιο για την παραμονή του παίκτη. 

«Δεν έχουμε συζητήσει ακόμα. Νιώθω καλά και φρέσκος, έτσι με αυτά τα δεδομένα, θα μείνω για δεύτερη χρονιά. Ο δεύτερος χρόνος αρχίζει αυτόματα, αν δεν ειπωθεί κάτι διαφορετικό από μένα και την ομάδα». 

Παράλληλα, ο Ιμπραΐμοβιτς ύψωσε «ασπίδα» προστασίας στον Πολ Πογκμπά, λέγοντας ότι όλοι πρέπει να επανέλθουν στον ρεαλισμό με την περίπτωση του Γάλλου άσου. 

«Ο Πογκμπά δουλεύει πολύ σκληρά. Υπάρχει μεγάλη πίεση πάνω του, γιατί ο κόσμος περιμένει μαγικά σε μικρό χρονικό διάστημα, αντί να επανέλθει στην πραγματικότητα και τον ρεαλισμό».

Πηγή:www.sport-fm.gr

Πηγή: http://ift.tt/2fqijKq

November 23, 2016 at 10:08PM


Στο:Τελευταίες Ειδήσεις Tagged: #ειδήσεις

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ » ΚΥΠΡΟΣ : Α ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ : ΠΛΕΪΟΦ : ΟΜΙΛΟΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ » ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ » 2η Κατηγορία

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ/ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ » ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ » Κύπρος