Πέμπτη 24 Νοεμβρίου 2016

“Έτοιμοι να πεθάνετε;”, είπε ο οδηγός του σχολικού πριν σκοτωθούν οι μαθητές δημοτικού

Share this:

«Είσαστε έτοιμοι να πεθάνετε» φέρεται να ρώτησε ο 24χρονος οδηγός του λεωφορείου που μετέφερε 30 μαθητές κατά το χθεσινό τροχαίο δυστύχημα στο Τεννεσί, που στοίχισε τις ζωές έξι εξ αυτών, ενώ ακόμα δώδεκα νοσηλεύονται σε νοσοκομείο της περιοχής.

Αυτό, τουλάχιστον, δήλωσε η μητέρα μίας από τις μαθήτριες που επέζησαν της τραγωδίας.

Ο 24χρονος έκανε την ερώτηση στα παιδιά, ενώ έτρεχε κι έριξε το όχημα πάνω σε δέντρο.

Ο νεαρός οδηγός συνελήφθη και κατηγορείται για ανθρωποκτονία εξ αμελείας, καθώς και για αδικήματα που έχουν να κάνουν με την παραβίαση του κώδικα κυκλοφορίας. Τα αίτια του δυστυχήματος ερευνώνται, με το μόνο βέβαιο συμπέρασμα να είναι ότι, είχε ξεπεράσει κατά πολύ τα επιτρεπόμενα όρια ταχύτητας.  

Το όχημα εκινείτο σε καθαρό και στεγνό οδόστρωμα, στενού δρόμου με στροφή. Αρχικά βγήκε από την πορεία του, χτύπησε πάνω σε ταχυδρομικό κουτί, βγήκε στο αντίθετο ρεύμα, αναποδογύρισε και χτύπησε σε τηλεφωνικό θάλαμο, προτού καταλήξει πάνω σε ένα δέντρο.

Η μητέρα του οδηγού δήλωσε ότι, λίγο μετά το τροχαίο την πήρε τηλέφωνο και της είπε ότι έχει εμπλακεί σε «σοβαρό τροχαίο». «Όταν με πήρε ήταν τρομοκρατημένος», είπε περιγράφοντας τον γιο της ως έναν πατέρα τριών παιδιών που δεν έχει μπλέξει ποτέ προηγουμένως.

«Προσπαθούσε να βγάλει τα παιδιά από το λεωφορείο, αλλά όλα τα πτώματα ήταν διαμελισμένα. Είχε παντού αίματα. Συνεργάστηκε με την αστυνομία. Μου έστειλε λίγο αργότερα μήνυμα, λέγοντάς μου ότι υπάρχουν νεκρά παιδιά», είπε η μητέρα του.

Πηγή: http://ift.tt/2fRQ3nT

November 23, 2016 at 09:35PM


Στο:Τελευταίες Ειδήσεις Tagged: #ειδήσεις

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ » ΚΥΠΡΟΣ : Α ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ : ΠΛΕΪΟΦ : ΟΜΙΛΟΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ » ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ » 2η Κατηγορία

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ/ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ » ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ » Κύπρος