Τρίτη 22 Νοεμβρίου 2016

Προγράμματα κατάρτισης ανέργων από Υπ. Εργασίας & ΑνΑΔ

Share this:

Επίσημη ανακοίνωση αναφέρει ότι “σκοπός των προγραμμάτων είναι η κατάρτιση ανέργων για απόκτηση, εμπλουτισμό ή/και αναβάθμιση των γνώσεων και δεξιοτήτων τους στις ειδικότητες του φροντιστή για άτομα με τετραπληγία/παραπληγία και του φροντιστή για δικαιούχους φροντίδας στο πλαίσιο του Ελάχιστου Εγγυημένου Εισοδήματος, με απώτερο σκοπό την ένταξη/επανένταξή τους στην απασχόληση”.

Προσθέτει ότι “αιτήσεις συμμετοχής από ανέργους μπορούν να υποβάλλονται στα γραφεία της ΑνΑΔ στην οδό Αναβύσσου 2, 2025 Στρόβολος, Λευκωσία, ή στην ταχυδρομική διεύθυνση Τ.Θ. 25431, 1392 Λευκωσία (τηλέφωνο 22515000, τηλεομοιότυπο 22428332), ή στα επαρχιακά και τοπικά Γραφεία Εργασίας της Δημόσιας Υπηρεσίας Απασχόλησης από την Τρίτη 15 Νοεμβρίου 2016, μέχρι και τα μεσάνυχτα της Πέμπτης 15 Δεκεμβρίου 2016”.

Περισσότερες πληροφορίες και σχετικά έντυπα αίτησης συμμετοχής ανέργου, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να λαμβάνουν είτε από τα γραφεία της ΑνΑΔ στην οδό Αναβύσσου 2, 2025 Στρόβολος, είτε από τα επαρχιακά και τοπικά Γραφεία της Δημόσιας Υπηρεσίας Απασχόλησης, είτε από την ιστοσελίδα της ΑνΑΔ στην ηλεκτρονική διεύθυνση http://www.anad.org.cy

Πηγή: http://ift.tt/2gc8e4I


Στο:Τελευταίες Ειδήσεις Tagged: #ειδήσεις

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ » ΚΥΠΡΟΣ : Α ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ : ΠΛΕΪΟΦ : ΟΜΙΛΟΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ » ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ » 2η Κατηγορία

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ/ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ » ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ » Κύπρος