Σάββατο 5 Νοεμβρίου 2016

Άρης: Να μπει με το δεξί

Share this:

Ντεμπούτο στον πάγκο του Άρη θα πραγματοποιήσει σήμερα στο «Τσίρειο» ο Βέλγος τεχνικός Φρεντερίκ Βάντερμπιστ και ευελπιστεί πως θα το συνδυάσει με την πρώτη φετινή νίκη της ομάδας. Η «Ελαφρά Ταξιαρχία» υποδέχεται τον Ερμή και σαν μοναδικό στόχο έχει το τρίποντο, το οποίο θα της δώσει τη δυνατότητα να δει πιο αισιόδοξα τη συνέχεια του πρωταθλήματος.  

Ο 39χρονος τεχνικός δούλεψε μαζί με τους παίκτες του τις τελευταίες τρεις ημέρες, κυρίως στο θέμα της ψυχολογίας, αλλά και της τακτικής. Ειδικά στο τελευταίο δούλεψε πολύ με τους παίκτες του στις προπονήσεις που έκανε μαζί τους, για να ξεκινήσουν να αγωνίζονται με τον τρόπο που θέλει. Περιμένει πώς και πώς τη διακοπή του πρωταθλήματος για να μπορέσει να τους περάσει τη φιλοσοφία του, όμως θέλει από σήμερα η λεμεσιανή ομάδα να γυρίσει σελίδα. 

Ο κ. Βάντερμπιστ δεν υπολογίζει για τον σημερινό αγώνα στους τραυματίες Μαραγκουδάκη και Άλαιν. Είναι δύσκολο να γίνει εκτίμηση της πιθανής 11άδας των «πρασίνων», αφού ο Βέλγος προπονητής δεν φανέρωσε τις προθέσεις του. Έχει μελετήσει τον Ερμή και αναμένεται να επιλέξει τους ποδοσφαιριστές εκείνους που θα μπορέσουν να υλοποιήσουν το πλάνο που έχει ετοιμάσει. 

Πηγή: http://ift.tt/2fm9kOh


Στο:Αθλητικά Tagged: Αθλητικά

from TA NEA online http://ift.tt/2faH91V

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ » ΚΥΠΡΟΣ : Α ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ : ΠΛΕΪΟΦ : ΟΜΙΛΟΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ » ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ » 2η Κατηγορία

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ/ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ » ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ » Κύπρος