Σάββατο 5 Νοεμβρίου 2016

Ερμής: Αδιαπραγμάτευτος στόχος το «διπλό»

Share this:

Η ήττα από τη Νέα Σαλαμίνα ήταν πισωγύρισμα για τον Ερμή. Από τη στιγμή που στόχος ήταν, είναι και θα είναι η εξάδα, η ομάδα πρέπει να μειώσει τις απώλειες σε συγκεκριμένα παιχνίδια. Η μέχρι στιγμής πορεία δείχνει πως έχει όλο το πακέτο για να πετύχει τον στόχο του.

Έχει ποιότητα, έδειξε σθένος και τσαγανό, όταν ανέτρεψε αποτελέσματα, έπαιξε σε πολλές περιπτώσεις καλή μπάλα. Την ίδια στιγμή είναι σαφείς οι ενδείξεις ότι, από πλευράς απόδοσης, υπάρχουν ακόμη μπόλικα περιθώρια βελτίωσης, με βάση τις δυνατότητες. Ο Ερμής θέλει σίγουρα περισσότερη συνέπεια και σταθερότητα. Συνήθως τρέχει, αφού δέχεται πρώτος γκολ. Αυτό πρέπει ν' αλλάξει. Αυτά για τα γενικά. Στο σημερινό αγώνα με τον Άρη, η επιλογή είναι μία. Οι τρεις βαθμοί. Δεν θα είναι εύκολο, ειδικά στη Λεμεσό και απέναντι σε μία ομάδα που άλλαξε προπονητή και ξέρει πως πρέπει να αρχίσει να μαζεύει βαθμούς.  Στην Αραδίππου νιώθουν ότι η έκβαση του αγώνα εξαρτάται περισσότερο από τους ίδιους. Αν κάνουν το παιχνίδι τους και αποφύγουν εύκολα λάθη, ο δρόμος της νίκης θα είναι πιο βατός.

Οι «φτεροπόδαροι» έχουν και κάτι άλλο στο πλάνο. Θέλουν να κερδίσουν και σήμερα και στην επόμενη αγωνιστική, όταν θα υποδεχτούν την ΑΕΖ. Είναι δύο παιχνίδια που προσφέρονται για έξι βαθμούς, πριν μπουν σε ένα καρέ εξαιρετικά δύσκολων αγώνων, αφού θα κληθούν να αντιμετωπίσουν ΑΕΚ, ΑΕΛ, Ομόνοια και ΑΠΟΕΛ. Σίργκι και Μιούλερ είναι εκτός πλάνου για τον αγώνα με τον Άρη, ενώ  λογικά θα επιστρέψει στην 11άδα ο Μαϊσουράτσε, που είναι βασικός κρίκος στη μεσαία γραμμή και στο παιχνίδι της ομάδας.  

Πηγή: http://ift.tt/2exF6XD


Στο:Αθλητικά Tagged: Αθλητικά

from TA NEA online http://ift.tt/2faGzBe

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ » ΚΥΠΡΟΣ : Α ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ : ΠΛΕΪΟΦ : ΟΜΙΛΟΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ » ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ » 2η Κατηγορία

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ/ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ » ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ » Κύπρος