Σάββατο 5 Νοεμβρίου 2016

Απόλλων: Βγάζει ενδεκάδα ο Εμάνουελ

Share this:

Αποφασισμένοι να συνεχίσουν με νίκες στο πρωτάθλημα είναι στον Απόλλωνα και γι' αυτό προετοιμάζονται όσο πιο καλά μπορούν, έτσι ώστε να κερδίσουν την Κυριακή τον Εθνικό στο «Τσίρειο» και να δείξουν με πράξεις ότι έχουν γυρίσει σελίδα και θέλουν να έχει αίσιο τέλος η φετινή χρονιά. Στο «κυανόλευκο στρατόπεδο» υπάρχει μεγάλη θέληση για τη νίκη, έτσι ώστε να μπορεί να κοιτάζει πιο αισιόδοξα τη συνέχεια του πρωταθλήματος.  

Η σημερινή μέρα είναι η καθοριστική, όσον αφορά το πλάνο του Πέδρο Εμάνουελ για τον αγώνα της Κυριακής. Απ' ό,τι φαίνεται ο Πορτογάλος τεχνικός θα διατηρήσει για τρίτο σερί παιγνίδι το 4-4-2, γιατί λειτούργησε καλά στα προηγούμενα δύο παιγνίδια. Υπάρχει επίσης μια πιθανότητα να επιλεχθεί για παρτενέρ του Γκίε στην επίθεση ο Πίεχ, ο οποίος βοήθησε αρκετά στο «Μακάρειο», αν και εξακολουθεί το φαβορί να είναι ο Μάγκλιτσα. 

Το σίγουρο είναι πως θα υπάρξει μια αλλαγή στο βασικό σχήμα του Απόλλωνα και αυτή θα είναι ο παρτενέρ του Ρομπέρζ. Είναι τιμωρημένος ο Βινίσιους και έτσι για πρώτη φορά στο φετινό πρωτάθλημα θα σπάσει το δίδυμο του Βραζιλιάνου με τον Ρομπέρζ. Ο Αγγελή αποτελεί τη βασική λύση για την αντικατάσταση του Βινίσιους, αφού πλέον είναι πανέτοιμος. Υπάρχει η επιλογή του Λόπες, αλλά και των νεαρών Ρέινολτς και Καρώ. Από κει και πέρα ο Μπεντόγια αναμένεται να διατηρήσει τη θέση του στην 11άδα, κάτι που θα κρατήσει στον πάγκο τον Σαρδινέρο. Στις υπόλοιπες θέσεις θα μείνουν οι ίδιοι που έπαιξαν με τη Δόξα.

Εκτός πλάνων είναι οι Πορτογάλοι Γκόμες και Ζοάο Πέδρο που είναι τραυματίες και ο τιμωρημένος Βινίσιους. Ο Μακρίδης ακολουθεί το κανονικό πρόγραμμα, αλλά δεν είναι ξεκάθαρο εάν θα βρίσκεται στην αποστολή. 

Πηγή: http://ift.tt/2fqVs1Y


Στο:Αθλητικά Tagged: Αθλητικά

from TA NEA online http://ift.tt/2f3FSMC

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ » ΚΥΠΡΟΣ : Α ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ : ΠΛΕΪΟΦ : ΟΜΙΛΟΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ » ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ » 2η Κατηγορία

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ/ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ » ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ » Κύπρος