Τρίτη 1 Νοεμβρίου 2016

Ισχυροί άνεμοι, βροχές και καταιγίδες στο «μενού»… Στους 21 βαθμούς η θερμοκρασία

Share this:

Ισχυροί άνεμοι. βροχές και καταιγίδες – Σχετικά ψυχρή αέρια µάζα και ισχυρό βορειοδυτικό ως βόρειο ρεύµα αέρα επηρεάζουν την περιοχή – Αναλυτικά οι προβλέψεις

/* DO NOT MODIFY */
(function(w,d) {
w.cdxhd = w.cdxhd || [];
w.cdxhd.push({
«cdxhd_bpid»:130106,
«cdxhd_w» :300,
«cdxhd_h» :250,
«cdxhd_vtag»:20140808,
«cdxhd_slot»:w.cdxhd.length
});
d.write(‘

‘);
var s = d.createElement(«script»); s.async = true;
s.src = (d.location.protocol===»https:»?»https»:»http»)+’://ca.cubecdn.net/js/loader_v2.js?cb=’+(new Date().getMinutes()+new Date().getHours());
var a = d.getElementsByTagName(«script»)[0]; a.parentNode.insertBefore(s,a);
}(this,document));

Σχετικά ψυχρή αέρια µάζα και ισχυρό βορειοδυτικό ως βόρειο ρεύµα αέρα επηρεάζουν την περιοχή.

Σήµερα ο καιρός θα είναι σε αρκετές περιοχές µερικώς συννεφιασµένος, µε ενδεχόµενο µεµονωµένων βροχών ή και καταιγίδας κατά τη διάρκεια του πρωινού αλλά από το µεσηµέρι και µετά αναµένεται σταδιακή βελτίωση.

Οι άνεµοι θα πνέουν το πρωί βορειοδυτικοί ως βορειοανατολικοί, µέτριοι µέχρι ισχυροί, 4 µε 5 Μποφόρ αλλά στα ανατολικά και τοπικά στα βόρεια και νότια παράλια ισχυροί µέχρι πολύ ισχυροί, 5 µε 6 Μποφόρ.

Από το µεσηµέρι και µετά θα πνέουν κυρίως βορειοδυτικοί ως βόρειοι, µέτριοι µέχρι ισχυροί, 4 µε 5 Μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι ταραγµένη µέχρι κυµατώδης, ενώ το απόγευµα θα καταστεί γενικά ταραγµένη εκτός από τα δυτικά όπου θα παραµείνει µέχρι κυµατώδης.

Η θερµοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 21 βαθµούς στο εσωτερικό, στα δυτικά και βόρεια παράλια, στους 22 στα υπόλοιπα παράλια και στους 12 βαθµούς στα ψηλότερα ορεινά.

Απόψε ο καιρός θα καταστεί σταδιακά κυρίως αίθριος, αν και σε ορισµένες περιοχές θα παρατηρούνται κατά διαστήµατα νεφώσεις. Οι άνεµοι θα πνέουν βορειοδυτικοί ως βορειοανατολικοί, µέτριοι µέχρι ισχυροί, 4 µε 5 Μποφόρ.

Η θάλασσα θα είναι ταραγµένη στα νότια και ανατολικά και µέχρι κυµατώδης στα υπόλοιπα παράλια. Η θερµοκρασία θα πέσει στους 14 βαθµούς στο εσωτερικό, γύρω στους 16 στα παράλια και στους 6 βαθµούς στα ψηλότερα ορεινά.

Την Τετάρτη, την Πέµπτη και την Παρασκευή ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, ωστόσο τοπικά θα παρατηρούνται κατά διαστήµατα αυξηµένες νεφώσεις.

Η θερµοκρασία θα σηµειώσει µικρή πτώση την Τετάρτη και σταδιακή µικρή άνοδο την Πέµπτη και την Παρασκευή.

Κατεβάστε ΕΔΩ το application της Cyprus Times. Για να ξέρετε όλες τις ειδήσεις πρώτοι!

Source: http://ift.tt/2e84mjz


Στο:Νέα και ειδήσεις με ταυτότητα Tagged: @TaNeaOnline

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ » ΚΥΠΡΟΣ : Α ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ : ΠΛΕΪΟΦ : ΟΜΙΛΟΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ » ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ » 2η Κατηγορία

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ/ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ » ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ » Κύπρος