Κυριακή 27 Αυγούστου 2017

ΑΠΟΕΛ: Υπέδειξε Λατίνο ο Δώνης!

Share this:

Ο χρόνος κυλά αντίστροφα. Ο ΑΠΟΕΛ καλείται το επόμενο 3ήμερο να κλείσει τις εκκρεμότητες του και αυτές αφορούν τόσο παίκτες που θα έρθουν αλλά και αυτούς που θα αποχωρήσουν. 

Ήδη ο Βάντερ άνοιξε την πόρτα εξόδου ενώ σύμφωνα με τα όσα μαθαίνουμε ο Γιώργος Δώνης έχει καταλήξει και στους παίκτες που αποχωρούν ειδικά μετά απ’ όσα είδε στο φιλικό με την ΕΝΠ.

Ήδη ο Έλληνας τεχνικός πέραν του δεξιού μπακ που όπως όλα δείχνουν να κλείσουν τον Βούρο, ζήτησε άλλους 3 ποδοσφαιριστές. Συγκεκριμένα θέλει δεξιό ακραίο, ένα ακόμα επιθετικό και ένα παίκτη περιφερειακό που θα μπορεί αν αγωνιστεί και στα άκρα. 

Πληροφορίες της ιστοσελίδας μας αναφέρουν πως ο Γιώργος Δώνης έχει υποδείξει Λατίνο ακραίο που δεν έχει αγωνιστεί ξανά στο παρελθόν στην Ευρώπη και θεωρεί πως μπορεί να κάνει τη διαφορά. Έχει γεμάτες χρονιές στην ομάδα του και οι επόμενες ώρες είναι κρίσιμες όσον αφορά την επίτευξη ή όχι της συμφωνίας. 

Παράλληλα υπάρχει η περίπτωση Ρόναλτ Σαράι ο οποίος θεωρείται εξαιρετική περίπτωση και έχει επίσης εγκριθεί από τον Έλληνα τεχνικό ενώ όσον αφορά τον επιθετικό υπάρχουν 2 πολύ καλές περιπτώσεις τις οποίες παλεύουν ώστε να υπάρξει θετική κατάληξη. 



Διαβάστε περισσότερα: http://ift.tt/2wSjsqC

August 27, 2017 at 01:13PM

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ » ΚΥΠΡΟΣ : Α ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ : ΠΛΕΪΟΦ : ΟΜΙΛΟΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ » ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ » 2η Κατηγορία

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ/ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ » ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ » Κύπρος