Πέμπτη 31 Αυγούστου 2017

Η ώρα της αυτοκριτικής για τον Κύργιο

Share this:

Την αυτοκριτική του έκανε ο Νικ Κύργιος μετά την αποτυχία του να περάσει έστω και έναν γύρο στο Αμερικανικό όπεν. Ο 22χρονος Ελληνοαυστραλός τενίστας αποκλείστηκε στον 1ο γύρο από τον Τζον Μάιλμαν, που βρίσκεται στο 235 της παγκόσμιας κατάταξης και στις δηλώσεις του παραδέχθηκε πως δεν είναι τόσο αφοσιωμένος στο παιχνίδι όσο είναι οι άλλοι τενίστες αυτού του επιπέδου.                      

«Απογοητεύω τους ανθρώπους που πιστεύουν σε μένα. Υπάρχουν παίκτες που είναι αφοσιωμένοι στο τένις και δουλεύουν σκληρά κάθε μέρα για να γίνουν καλύτεροι. Εγώ δεν είμαι από αυτούς», είπε μεταξύ άλλων, εμφανώς απογοητευμένος με τον εαυτό του. Και πρόσθεσε: «Στο τουρνουά του Κονέκτικατ προτιμούσα να παίζω κάθε μέρα μπάσκετ, ακόμη και πριν τον ημιτελικό με τον Νταβίντ Φερέρ».

Ο Κύργιος είπε ακόμη πως σκέφτεται να διακόψει τη συνεργασία του με τον Σεμπαστιάν Γκροζάν, όχι γιατί δεν είναι ικανοποιημένος από τον Γάλλο, αλλά γιατί ο ίδιος ως παίκτης δεν είναι τόσο καλός για να χάνει τον χρόνο του ο Γκροζάν μαζί του. «Είναι ένας εκπληκτικός προπονητής, που αγαπάει το τένις και αφοσιώνεται σε αυτό. Σίγουρα λοιπόν του αξίζει ένας καλύτερος παίκτης από μένα. Εγώ δεν είναι τόσο καλός για τον Γκροζάν», είπε μεταξύ άλλων.


 



Διαβάστε περισσότερα: http://ift.tt/2x96Zir

August 31, 2017 at 05:10PM

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ » ΚΥΠΡΟΣ : Α ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ : ΠΛΕΪΟΦ : ΟΜΙΛΟΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ » ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ » 2η Κατηγορία

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ/ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ » ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ » Κύπρος