Πέμπτη 31 Αυγούστου 2017

'Ανοικτό Σχολείο' για 11η χρονιά στο Δήμο Αγίου Αθανασίου

Share this:

Με ανανεωμένο και εμπλουτισμένο πρόγραμμα μαθημάτων και δραστηριοτήτων για παιδιά και ενήλικες, με χαμηλά δίδακτρα, λειτουργεί και για 11η συνεχή χρονιά φέτος το "Ανοικτό Σχολείο" του Δήμου Αγίου Αθανασίου.

Όπως αναφέρει ανακοίνωση του Δήμου, ο οδηγός εκπαίδευσης αναμένεται να κυκλοφορήσει τη Δευτέρα 4 Σεπτεμβρίου και θα διανεμηθεί σε όλα τα υποστατικά του Δήμου Αγίου Αθανασίου και σε περίοπτους χώρους της μείζονος Λεμεσού.

Όσοι ενδιαφέρονται μπορούν να προμηθευτούν τον οδηγό και από τα γραφεία του Δήμου, ενώ θα αναρτηθεί και ηλεκτρονικά στην ιστοσελίδα του Δήμου, http://ift.tt/2wV3QmW και στην ιστοσελίδα του Ανοικτού Σχολείου, www.openschoolcy.com .

Η δήλωση συμμετοχής για τα προσφερόμενα μαθήματα μπορεί να γίνει ηλεκτρονικά (anoikto.sxoleio.ag@cytanet.com.cy), με φαξ (25725010) ή τηλεφωνικώς (97717187), ενώ οι εγγραφές για τη νέα σχολική χρονιά θα γίνουν το Σάββατο 23 Σεπτεμβρίου από τις 10.30 μέχρι τις 13.00 στον πρώτο όροφο του Δημαρχείου.

Στο Πρόγραμμα του "Ανοικτού Σχολείου" δικαιούνται να συμμετέχουν όλοι ανεξαιρέτως.

Όλα τα μαθήματα που προσφέρει το Πρόγραμμα του "Ανοικτού Σχολείου" λειτουργούν με βάση αναλυτικό πρόγραμμα και στο τέλος κάθε χρονιάς οι συμμετέχοντες παραλαμβάνουν πιστοποιητικό παρακολούθησης.

Παρακολουθώντας τα μαθήματα των Η/Υ, Λογιστικής, Μουσικής Σχολής και Ξένων Γλωσσών, οι εκπαιδευόμενοι έχουν τη δυνατότητα να παρακαθίσουν σε εγκεκριμένες εξετάσεις. 

"Αναμφίβολα η προσφορά και η σημασία του θεσμού του Ανοικτού Σχολείου είναι πολύ μεγάλη ως μέσο προσφοράς προς όλα τα κοινωνικά στρώματα και συμβάλλει στη βελτίωση του κοινωνικού επιπέδου, την ανάπτυξη εξωστρέφειας, τη σύσφιγξη σχέσεων μεταξύ των δημοτών και τη συμμετοχή στα κοινωνικά και πολιτιστικά δρώμενα", προσθέτει η ανακοίνωση.

Πηγή: ΚΥΠΕ



Πηγή: http://ift.tt/2xPnxJc

August 31, 2017 at 05:25PM

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ » ΚΥΠΡΟΣ : Α ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ : ΠΛΕΪΟΦ : ΟΜΙΛΟΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ » ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ » 2η Κατηγορία

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ/ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ » ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ » Κύπρος