Πέμπτη 31 Αυγούστου 2017

ΤΕΠΑΚ: Η πρώτη επίσημη τοποθέτηση για το σκάνδαλο

Share this:

Η πρώτη επίσημη τοποθέτηση ΤΕΠΑΚ για το υπό διερεύνηση σκάνδαλο ήρθε αργά το απόγευμα της Πέμπτης.

Η ανακοίνωση αναφέρει:

Σε σχέση με στοιχεία που έχουν δει το φως της δημοσιότητας και αφορούν ερευνητικά προγράμματα τα οποία διαχειριζόταν πρώην υπάλληλος του Τεχνολογικού Πανεπιστημίου Κύπρου (ΤΕΠΑΚ), διευκρινίζεται ότι:

1. Οι υπό αναφορά υποθέσεις τοποθετούνται χρονικά πριν από το έτος 2015.

Δείτε εδώ σχετικά: Νέο σκάνδαλο στο ΤΕΠΑΚ - 11 εντάλματα σύλληψης

2. Η περίπτωση της πρώην λειτουργού του Πανεπιστημίου αποτέλεσε αντικείμενο τόσο εσωτερικής όσο και εξωτερικής διερεύνησης από τις αρχές του 2015 με απόφαση της Διοίκησης του Πανεπιστημίου, και οι οποίες εκθέσεις διερεύνησης τέθηκαν στη διάθεση των Αρχών του Κράτους. Εν συνεχεία, με απόφαση του Συμβουλίου του Πανεπιστημίου η εν λόγω λειτουργός τέθηκε σε διαθεσιμότητα και η παραίτησή της έγινε τον Ιούνιο του 2015.

3. Το Πανεπιστήμιο θεωρεί ότι οποιοιδήποτε τυχόν κακοί χειρισμοί του παρελθόντος από μεμονωμένα άτομα δεν αντιπροσωπεύουν την παρούσα διοίκηση, η οποία προάγει τη διαφάνεια και τις αρχές της χρηστής διοίκησης.

4. Η Διοίκηση του Πανεπιστημίου τίθεται υπέρ της διαλεύκανσης θεμάτων του παρελθόντος, τα οποία συνέβαλαν στην αρνητική προβολή της εικόνας του Πανεπιστημίου, και συνεργάζεται πλήρως με τις αρμόδιες Αρχές του Κράτους  στα θέματα αυτά, τα οποία σταδιακά παίρνουν τον δρόμο της δικαιοσύνης.

5. Το Πανεπιστήμιο δεν πρόκειται να προβεί σε επιπρόσθετες αναφορές για το θέμα, ενόψει των εν εξελίξει αστυνομικών διαδικασιών. 
 



Πηγή: http://ift.tt/2xP6h7d

August 31, 2017 at 05:22PM

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ » ΚΥΠΡΟΣ : Α ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ : ΠΛΕΪΟΦ : ΟΜΙΛΟΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ » ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ » 2η Κατηγορία

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ/ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ » ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ » Κύπρος