Κυριακή 27 Αυγούστου 2017

Αλκή: Με όπλο τον ενθουσιασμό

Share this:

Η νίκη ήταν απλώς ένα καλό ξεκίνημα και τίποτα περισσότερο. Αυτός είναι ο τρόπος με τον οποίο  προσεγγίζουν τη συνέχεια στην Αλκή Ορόκλινη, μετά τη νίκη στην πρεμιέρα μέσα στο Δασάκι με αντίπαλο τον Εθνικό Άχνας. Στην «Αθάνατη» συνεχίζουν σεμνά και ταπεινά, γνωρίζοντας εκ των προτέρων ότι το έργο τους τη φετινή περίοδο θα είναι αρκετά δύσκολο. Με αυτόν ακριβώς τον τρόπο, αντιμετωπίζουν και τον σημερινό αγώνα με αντίπαλο την Ανόρθωση στο «Αμμόχωστος». Δύσκολη η προσπάθεια των ποδοσφαιριστών του Σάββα Δαμιανού, αλλά όχι ακατόρθωτη.

Οι νεοφώτιστοι στην πρεμιέρα έδειξαν ότι διαθέτουν ένα αρκετά καλό και συμπαγές σύνολο, που χρειάζεται όμως δουλειά για να επέλθει η ομοιογένεια. Το ίδιο βεβαίως ισχύει και στην περίπτωση της Ανόρθωσης και κάπου εδώ στηρίζουν πολλά στην «Αθάνατη». Ο ενθουσιασμός είναι ένα γερό χαρτί στα χέρια του προπονητή της ομάδας αλλά συνάμα θα χρειαστεί ιδιαίτερη προσοχή στον τρόπο ανάπτυξής της. Η Αλκή θα χρειαστεί να κρατήσει μπάλα και να μη δώσει το δικαίωμα στους αντιπάλους να κάνουν το παιχνίδι τους, αφού κάτι τέτοιο ίσως αποδειχτεί καταστροφικό στην εξέλιξη του αγώνα.

Ο κ. Δαμιανού περιμένει σήμερα, από παίκτες που θεωρούνται «κλειδιά», ότι θα ανεβάσουν την απόδοσή τους και η ομάδα θα διεκδικήσει το βαθμολογικό κέρδος, κάτι που εάν επιτευχθεί, θα είναι επιτυχία για την ομάδα της Αλκής Ορόκλινης.



Διαβάστε περισσότερα: http://ift.tt/2wf7Onm

August 27, 2017 at 09:31AM

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ » ΚΥΠΡΟΣ : Α ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ : ΠΛΕΪΟΦ : ΟΜΙΛΟΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ » ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ » 2η Κατηγορία

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ/ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ » ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ » Κύπρος