Παρασκευή 30 Δεκεμβρίου 2016

Δεύτερο κύμα κακοκαιρίας. Συναγερμός στις αρμόδιες υπηρεσίες

Share this:

Προειδοποίηση από το Τμήμα Μετεωρολογίας για νέα ακραία καιρικά φαινόμενα από τα μεσάνυκτα. Αυτή τη φορά την Κύπρο θα επηρεάσει το ψυχρό μέτωπο από την Ελλάδα, το οποίο θα μας φέρει σφοδρούς ανέμους, βροχοπτώσεις, καταιγίδες μεγάλης έντασης και διάρκειας, πτώση θερμοκρασίας και χιόνια. 

Το ύψος των κυμάτων απόψε θα φτάνει τα 4 μέτρα και οι νέες προβλέψεις του τμήματος μετεωρολογίας έχουν θέσει και πάλι σε επιφυλακή την Αστυνομία, την Πυροσβεστική και την Πολιτική Αμυνα για τυχόν προβλήματα, ενώ οι κάτοικοι των ορεινών κοινοτήτων προετοιμάζονται για ακόμα μία δύσκολη νύκτα όπως τη χθεσινή. 

Σύμφωνα με το Τμήμα Μετεωρολογίας οι σφοδροί άνεμοι θα εξασθενίσουν σταδιακά από αύριο, ενώ το Σάββατο τελευταία μέρα του 2016 αναμένονται και πάλι τοπικές βροχές και καταιγίδες,, καθώς και χιόνια στα ορεινά και τα ημιορεινά . 

Όσο για τη θερμοκρασία, θα είναι αύριο και το Σάββατο στους 12 βαθμούς στο εσωτερικό και στους μείον ένα στα ψηλότερα ορεινά, ενώ την Κυριακή θα έχουμε περαιτέρω πτώση. 







Το πρώτο κύμα κακοκαιρίας πέρασε χωρίς σοβαρά προβλήματα. Καταγράφηκαν μικροατυχήματα λόγω της συσσώρευσης νερών στο οδόστρωμα, ενώ κλειστοί παραμένουν αρκετοί δρόμοι, εξαιτίας χιονιών και κατολισθήσεων. Αστυνομία και Πυροσβεστική παραμένουν, πάντως, σε επιφυλακή. 








Διαβάστε περισσότερα → http://ift.tt/2iIUX9b

December 29, 2016 at 09:09AM

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ » ΚΥΠΡΟΣ : Α ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ : ΠΛΕΪΟΦ : ΟΜΙΛΟΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ » ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ » 2η Κατηγορία

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ/ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ » ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ » Κύπρος