Σάββατο 31 Δεκεμβρίου 2016

Ταυτοποιήθηκε μέσω DNA ο δολοφόνος της παιδοψυχιάτρου

Share this:

Αντιμέτωπος με τον εισαγγελέα και τον ανακριτή της Λαμίας θα βρεθεί ο 39χρόνος, που σύμφωνα με την αστυνομία, είναι ο δράστης της στυγερής δολοφονίας της 45χρονης παιδοψυχιάτρου Θώμης Κουμπούρα στη Λαμία. Τον δράστη επιβεβαίωσε και η εξέταση DNA με δείγμα από τα νύχια του θύματος.

Είναι χαρακτηριστικό ότι στις 3.00 τα ξημερώματα εξεδόθη ένταλμα σύλληψης για τον 39χρονο, ο οποίος με διάφορες αναρτήσεις του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης έδειχνε πως ήταν άμεσα  εμπλεκόμενος στη δολοφονία καθώς παραδέχτηκε ότι επισκέφθηκε το θύμα στο σπίτι του τις κρίσιμες ώρες.

Ήταν ο άνθρωπος τον οποίο αναζητούσε η αστυνομία ως τον υπ΄αριθμόν ένα ύποπτο και ο οποίος είχε εξαφανιστεί μετά την αποκάλυψη της δολοφονίας. Τα ηλεκτρονικά του ίχνη εντοπίστηκαν στο Κρίκελλο της Ευρυτανίας όπου το μεσημέρι της Παρασκευής τον εντόπισαν οι αστυνομικοί του νομού.

Σε σχετική ανακοίνωση της Αστυνομικής Διεύθυνσης Φθιώτιδος σημειώνεται τόσο η διεξοδική διερεύνηση του χώρου της ανθρωποκτονίας, καθώς και η αξιολόγηση όλων των στοιχείων και δεδομένων που προέκυψαν κατά την προανακριτική διαδικασία, οδήγησαν στην άμεση εξιχνίαση της ανθρωποκτονίας. Είναι χαρακτηριστικό ότι σύμφωνα με τις αρχές, ο συλληφθείς έχει υποπέσει σε αντιφάσεις, κατά την εξέτασή του.

Οι αστυνομικοί από την πρώτη στιγμή στράφηκαν στο φιλικό περιβάλλον του θύματος εντοπίζοντας ένα προς ένα τα στοιχεία ενώ παράλληλα η ιατροδικαστική εκτίμηση που έφτασε στα χέρια των αστυνομικών στο πλαίσιο της προανάκρισης, μιλούσε για έγκλημα πάθους ιδιαίτερης αγριότητας.

Τι είπε στους αστυνομικούς


Σύμφωνα με τοπικά ΜΜΕ, ο δράστης είπε τελικά στους αστυνομικούς: "Ναι εγώ σκότωσα τη Θώμη Κουμπούρα". Η διαδικασία της ανάκρισης δεν ήταν καθόλου εύκολη υπόθεση, αφού μιλούσε ασυνάρτητα. Παρόλα αυτά, η επιμονή των αστυνομικών που ηγούνταν της ανάκρισης τον έφεραν σε αδιέξοδο και τον οδήγησαν στην ομολογία, χωρίς όμως να εξηγεί τους λόγους που τον οδήγησαν στο έγκλημα.

Πάνω από 15 τα χτυπήματα με το μαχαίρι


Σε άγρια δολοφονία και φονικά χτυπήματα που δείχνουν μίσος και πάθος, αναφέρθηκε ο ιατροδικαστής Πειραιά Ηλίας Μπογιόκας που εξέτασε τη σορό της άτυχης παιδοψυχιάτρου. Η κηδεία της άτυχης γυναίκας έγινε το απόγευμα της Παρασκευής.

Σύμφωνα με τον ιατροδικαστής τα ευρήματα δείχνουν ότι η 45χρονη αντιστάθηκε και πάλεψε με τον δολοφόνο της.

Ο κ. Μπογιόκας είπε, επίσης, ότι το θύμα πολλαπλά χτυπήματα από μαχαίρι (πάνω από 15), εκ των οποίων τα 4 από αυτά θα μπορούσε να ήταν θανατηφόρα.


Διαβάστε περισσότερα → http://ift.tt/2hzoEnS

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ » ΚΥΠΡΟΣ : Α ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ : ΠΛΕΪΟΦ : ΟΜΙΛΟΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ » ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ » 2η Κατηγορία

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ/ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ » ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ » Κύπρος