Σάββατο 31 Δεκεμβρίου 2016

Μυστήρια υπόθεση. Η νεκροτομή θα ρίξει φως στα αίτια θανάτου 57χρονου τ/κ

Share this:

Με εντατικούς ρυθμούς συνεχίζονται οι έρευνες των διωκτικών αρχών για την περίεργη υπόθεση που εκτυλίχθηκε χθες τα ξημερώματα όταν σε ακινητοποιημένο όχημα σε σημείο του ζυγιστικού σταθμού Λατσιών εντοπίστηκε νεκρός ένας άνδρας ενώ στο όχημα βρέθηκαν άλλα τρία πρόσωπα.

Σύμφωνα με την αυτοψία στην σκηνή που έγινε από την ιατροδικαστή Ελένη Αντωνίου νεκρός άντρας δεν φέρει εξωτερικές κακώσεις ενώ φώς στα αίτια θανάτου θα ρίξει η νεκροτομή που θα διενεργηθεί την Δευτέρα.

Οι αρχές πέρασαν χειροπέδες στους άλλους 3 στην κατοχή των οποίων εντοπίστηκαν μαχαίρια και σήμερα οδηγήθηκαν ενώπιον του επαρχιακού δικαστηρίου Λευκωσίας το οποίο και εξέδωσε διάταγμα κράτησης τους για περίοδο 8 ημερών.

 Χθες αργά το βράδυ ο νεκρός άνδρας αναγνωρίστηκε από τον αδελφό του και πρόκειται για 57 χρόνο Τουρκοκύπριο ο οποίος διαμένει μόνιμα στην κατεχόμενη Μόρφου.

Για τον λόγο αυτό ήδη οι ανακριτές της υπόθεσης ζήτησαν το υλικό από τα κλειστά κυκλώματα παρακολούθησης των οδοφραγμάτων για να διαπιστωθεί πότε πέρασε στις ελεύθερες περιοχές καθώς επίσης και αν έφτασε με άλλα πρόσωπα.

Όσον αφορά τους τρείς Τουρκοκύπριοι οι οποίοι τέθηκαν υπό κράτηση σύμφωνα με τις αρχές πρόκειται για πρόσωπα που απασχόλησαν ξανά την αστυνομία ενώ κατά την ανάκριση τους προέβαλαν διάφορους ισχυρισμούς οι οποίοι και διερευνώνται.

Οι αρχές δεν αποκλείουν το ενδεχόμενο τα συγκεκριμένα πρόσωπα να σχεδίαζαν να διαπράξουν κάποια διάρρηξη στην περιοχή αφού το όχημα στο οποίο εντοπίστηκαν είχε κλαπεί από την Κακοπετριά.






Διαβάστε περισσότερα → http://ift.tt/2hEWm09

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ » ΚΥΠΡΟΣ : Α ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ : ΠΛΕΪΟΦ : ΟΜΙΛΟΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ » ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ » 2η Κατηγορία

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ/ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ » ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ » Κύπρος