Σάββατο 31 Δεκεμβρίου 2016

Πρωτοχρονιά με βροχές, ανέμους & χιόνια! Κατάσταση στο οδικό δίκτυο

Share this:

Νεότερη ανακοίνωση για την κατάσταση στο οδικό δίκτυο

Δρόμοι ανοικτοί μόνο για οχήματα με κίνηση στους τέσσερις τροχούς ή εφοδιασμένα με αντιολισθητικές αλυσίδες 


Επαρχία Λεμεσού:
Όλοι οι δρόμοι που οδηγούν στο Τρόοδος
 
Επαρχία Λευκωσίας:
Παλαιχωρίου – Αγρού
Παλαιχωρίου– Άλωνας
Λαζανιά – Σαράντι 
Λαγουδερών – Πολύστυπου
Πολύστυπου – Μαδαρής
Εκδρομικός χώρος Κιόνια

Περιοχή Μόρφου:
Προδρόμου – Τροόδους
Πεδουλά – Pinewood – Κακοπετριάς
Προδρόμου – Τροοδίτισσας
Προδρόμου – Λεθύμου

Επικίνδυνοι δρόμοι λόγω κατολίσθησης βράχων:
Επαρχία Λευκωσίας:
Γουρρίου – Λαζανιών
Μαχαιρά – Τζιονιών
Λαγουδερών – Πολύστυπου
 
Περιοχή Μόρφου:
Κύκκου – Μηλικουρίου
Μηλικουρίου – Πεδουλά  
 
Οι οδηγοί προτρέπονται να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί, να οδηγούν με χαμηλές ταχύτητες και να διατηρούν αποστάσεις ασφαλείας από τα προπορευόμενά τους οχήματα.
Όλες οι αλλαγές στο οδικό δίκτυο λόγω των καιρικών συνθηκών θα γίνονται άμεσα στην κατηγορία ΟΔΙΚΟ ΔΙΚΤΥΟ στο Application της Αστυνομίας Κύπρου, καθώς επίσης στη νέα ενημερωτική σελίδα http://ift.tt/2fmvmP3 και στους λογαριασμούς των μέσων κοινωνικής δικτύωσης της Αστυνομίας.

Το δελτίο του Τμήματος Μετεωρολογίας 

Βαρομετρικό χαμηλό επηρεάζει την περιοχή.
 
Σήμερα, ο καιρός θα είναι μερικώς συννεφιασμένος και αναμένονται κατά διαστήματα μεμονωμένες βροχές ή και καταιγίδα, κυρίως στα δυτικά και βόρεια, ενώ στα ορεινά θα σημειωθεί παροδική χιονόπτωση. Οι άνεμοι θα πνέουν νοτιοδυτικοί ως δυτικοί, μέτριοι μέχρι ισχυροί, 4  με 5 Μποφόρ αλλά στα προσήνεμα μέχρι πολύ ισχυροί, 5  με 6 Μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι γενικά ταραγμένη και παροδικά το απόγευμα,  στα δυτικά και τοπικά στα νότια παράλια,  μέχρι κυματώδης. Η θερμοκρασία θα ανέλθει στους 14  βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 16  στα παράλια και στον 1 βαθμό στα ψηλότερα ορεινά, όπου τοπικά θα επικρατεί παγετός.
 
Απόψε, ο καιρός θα είναι παροδικά μερικώς συννεφιασμένος. Τοπικά, κυρίως στα δυτικά και βόρεια παράλια, δεν αποκλείεται να σημειωθεί μεμονωμένη βροχή ή και καταιγίδα και στα ορεινά παροδική ελαφρά χιονόπτωση. Οι άνεμοι θα πνέουν νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί,  μέτριοι μέχρι ισχυροί, 4  με 5  Μποφόρ αλλά στα προσήνεμα παράλια παροδικά ισχυροί, 5  Μποφόρ. Η θάλασσα θα καταστεί σταδιακά στα νότια και ανατολικά παράλια λίγο ταραγμένη μέχρι ταραγμένη αλλά στα δυτικά και βόρεια παράλια θα παραμείνει ταραγμένη.  

Η θερμοκρασία θα πέσει στους 4 βαθμούς στο εσωτερικό,  στους 7 στα νότια και ανατολικά παράλια,  στους 8  στα βόρεια, γύρω στους 9  στα δυτικά και στους μείον 3 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.  Σε ορεινές και ημιορεινές περιοχές αναμένεται να σχηματιστεί παγετός.
 
Την Κυριακή, ο καιρός θα είναι αρχικά μερικώς συννεφιασμένος,  με ενδεχόμενο μεμονωμένων βροχών ή και καταιγίδας κυρίως στα δυτικά και βόρεια. Ωστόσο, από αργά το απόγευμα ο καιρός θα καταστεί σταδιακά κυρίως συννεφιασμένος και αναμένονται το βράδυ τοπικές βροχές, μεμονωμένες καταιγίδες και χιόνια στα ορεινά.
 
Τη ∆ευτέρα,  ο καιρός θα είναι κυρίως συννεφιασμένος και αναμένονται τοπικές βροχές, μεμονωμένες καταιγίδες και χιόνια στα ορεινά.  Από το μεσημέρι όμως και μετά αναμένεται σταδιακή υποχώρηση των φαινομένων.
 
Την Τρίτη, ο καιρός θα είναι κατά διαστήματα μερικώς συννεφιασμένος.  Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή πτώση την Κυριακή και τη ∆ευτέρα και μικρή άνοδο την Τρίτη.  



Διαβάστε περισσότερα → http://ift.tt/2izFfcP

December 31, 2016 at 10:23AM

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ » ΚΥΠΡΟΣ : Α ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ : ΠΛΕΪΟΦ : ΟΜΙΛΟΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ » ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ » 2η Κατηγορία

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ/ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ » ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ » Κύπρος