Σάββατο 31 Δεκεμβρίου 2016

Οι πρώτες χώρες του πλανήτη που υποδέχθηκαν το 2017!

Share this:

Το 2017 έχει ήδη ανατείλει στον Ειρηνικό Ωκεανό. Χιλιάδες Νεοζηλανδοί αποχαιρέτησαν τον παλιό χρόνο και υποδέχθηκαν τον νέο με γιορτινή διάθεση και βεγγαλικά. 

Επίκεντρο των εκδηλώσεων το Οκλαντ, το οποίο φόρεσε τα γιορτινά του και με πολύ θόρυβο καλωσόρισε το 2017, με τις εκδηλώσεις να πραγματοποιούνται στην μεγάλη πλατεία της πόλης, οι φορείς της οποίας διοργάνωσαν μια βραδιά με πολλές εκδηλώσεις, που θα μείνει αξέχαστη σε όσους παρευρέθηκαν 

Τη νύχτα μέρα έκαναν τα βεγγαλικά και στο Σίδνευ της Αυστραλίας, που υποδέχτηκε με μεγαλοπρέπεια, φαντασμαγορικές εκδηλώσεις και 7 τόνους πυροτεχνημάτων το νέο έτος.

 Η παραλία στο Opera House και η περιοχή κάτω από την γέφυρα, το επίκεντρο των εορτασμών, με ενάμιση εκατομμύριο ανθρώπους να κατακλύζουν την περιοχή για να θαυμάσουν το θέαμα και να διασκεδάσουν στους ρυθμούς της μουσικής. Φέτος οι διοργανωτές αφιέρωσαν την βραδιά στους θρύλους της μουσικής που αποχαιρέτησαν τα εγκόσμια κατά το 2016, τον Ρrince και τον David Bowie. 
 
Με επιβλητική ρίψη πυροτεχνημάτων και μουσική υποδέχτηκαν και στην Κίνα το 2017, το έτος που κατά το κινέζικο ημερολόγιο είναι το έτος του φλογερού πετεινού . Στο Χονγκ Κόνγκ, όπου πραγματοποιείται μεγάλη υπαίθρια εκδήλωση, πρωταγωνιστές ήταν και πάλι οι εκτυφλωτικές και εντυπωσιακές λάμψεις στον ουρανό από τα χιλιάδες πυροτεχνήματα. 

Αλλά και στην Ταιβάν και συγκεκριμένα στην Ταιπέι οι εκδηλώσεις ήταν εντυπωσιακές. Επίκεντρο ο ψηλότερος ουρανοξύστης, όπου με τα φώτα του και τα πυροτεχνήματα που εκτοξεύονταν από αυτόν, δημιούργησαν μια ατμόσφαιρα μοναδική. 

Αντίο στο 2016 είπαν προ ολίγου και στην Ιαπωνία. Στο Τόκυο η μεγάλη εκδήλωση προσέλκυσε και φέτος εκατομμύρια τουρίστες αλλά και ντόπιους οι οποίοι απόλαυσαν το φαντασμαγορικό σόου πυροτεχνημάτων με ποτό, μουσική και χορό, αλλά και ευχές για ένα καλύτερο, πιο δημιουργικό και ειρηνικό έτος. 

Πριν από την αλλαγή του έτους στη Νέα Ζηλανδία, την Αυστραλία, την Ιαπωνία και την Κίνα, το 2017 υποδέχτηκαν πρώτα τα νησιά του Ειρηνικού, η Σαμόα, η Τόνγκα και το Κιριμπάτι αλλά και η Πολυνησία. 

Αυστραλία - Πρωτοχρονιά


AP - Νέα Ζηλανδία - Πρωτοχρονιά

People watch fire works display.

A woman wears glowing glasses and a headset for 2017 before watching the New Year's Eve fireworks in Sydney.

New Year's fireworks light up Sydney Harbour

Midnight fireworks in Sydney skies

Sydney Harbour awash in blue on New Year's Eve

People watch the fireworks in Brisbane

Fire works begin in Tasmania

Couple out early for NYE fireworks in Brisbane

People dance at a New Year's Eve party in Glenelg





















Διαβάστε περισσότερα → http://ift.tt/2iPYvCy

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ » ΚΥΠΡΟΣ : Α ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ : ΠΛΕΪΟΦ : ΟΜΙΛΟΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ » ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ » 2η Κατηγορία

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ/ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ » ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ » Κύπρος