Τετάρτη 1 Νοεμβρίου 2017

Συνάντηση με τον Υπουργό Εσωτερικών ζητά η ΣΗΔΗΚΕΚ-ΠΕΟ για θέματα ΤΑ 

Share this:



Ο Υπουργός Εσωτερικών, Κωνσταντίνος Πετρίδης, αποφεύγει το διάλογο με τις συντεχνίες, αναφέρει η ΣΗΔΗΚΕΚ-ΠΕΟ η οποία σημειώνει ότι ο Υπουργός «έχει υποχρέωση να σέβεται τους θεσμούς των εργασιακών σχέσεων και αναμένει τη θετική αντίδραση του» στο γραπτό της αίτημα ημερομηνίας 28/8/17 για μεταξύ τους συνάντηση με αντικείμενο την Τοπική Αυτοδιοίκηση.

Ανακοίνωση της ΣΗΔΗΚΕΚ – ΠΕΟ αναφέρει ότι μετά την επιστολή του Αυγούστου απεστάλη «νέα επιστολή με ημερομηνία 18/10/17» στην οποία αναφερόταν ότι «δεν καθορίστηκε συνάντηση και ζητήθηκε ξανά από τον Υπουργό Εσωτερικών, να ανταποκριθεί καταγράφοντας τα υπό συζήτηση θέματα».

Προσθέτει ότι «είμαστε υποχρεωμένοι να απευθύνουμε δημόσια την απαίτηση μας να ανταποκριθεί ο Υπουργός Εσωτερικών στο αίτημα για διάλογο».

«Έχοντας υπόψη τα πιο πάνω και το γεγονός ότι μέχρι σήμερα δεν μπορέσαμε να αντιληφθούμε για ποιο λόγο ο Υπουργός αποφεύγει να συζητήσει καυτά θέματα που αφορούν τις εργασιακές σχέσεις και τους εργαζόμενους με τις Συντεχνίες, είμαστε υποχρεωμένοι να απευθύνουμε δημόσια την απαίτησή μας να ανταποκριθεί στο αίτημα για διάλογο», αναφέρει συγκεκριμένα η ΣΗΔΗΚΕΚ – ΠΕΟ.

The post Συνάντηση με τον Υπουργό Εσωτερικών ζητά η ΣΗΔΗΚΕΚ-ΠΕΟ για θέματα ΤΑ  appeared first on Cyprus Times.



Πηγή: Cyprus Times

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ » ΚΥΠΡΟΣ : Α ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ : ΠΛΕΪΟΦ : ΟΜΙΛΟΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ » ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ » 2η Κατηγορία

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ/ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ » ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ » Κύπρος